Slobodno vreme

Direktno.rs

13. 10. 2023. 17:52 2

Pleme od 3.000 žena i 7 muškaraca bez mira: Pakao!

Pleme u kom vlada matrijarhat jer tamo živi 3.000 žena na sedam muškaraca je postalo viralno otkako se pojavio video na TikToku u kom saznajemo više detalja.

Smatra se da se radi o primitivnom plemenu u amazonskoj prašumi. Možda vam deluje kao da ovi muškarci žive u raju, ali zapravo se nalaze u paklu na zemlji.

Žene dominiraju ovim plemenom i imaju kontrolu nad svime uključujući i muškarce. One menjaju muškarce u intervalima kako bi sve "došle na red" i koncept braka tamo ne postoji.

Ovih 7 junaka koji su ostali u plemenu uključuju i jednog starca i 13-godišnjeg dečaka.

Muškarci sa velikom zadnjicom se cene

Oni muškarci koji imaju veliku zadnjicu i stomak se posebno cene, smatraju se posebnim i najspremnijim jer se veruje da imaju bolje gene i da mogu efikasno da se razmnožavaju.

Njihov jedini zadatak je pravljenje dece i ne smeju da rade ništa drugo. Žene ih tretiraju kao decu i vrlo su razmaženi, dok deca u ovom plemenu pripadaju ženama, a ne muškarcima.

Muškarci ne žive dugo u ovom plemenu

Da bi nahranile muško telo i održale ga aktivnim, žene im daju bele crve.

Da bi simbolizovale ljubav i pokazale svakodnevno vlasništvo, žene vezuju vrpcu oko ruke muškarca. Ovo znači da one poseduju čoveka za taj dan.

Muškarci, međutim, "ne traju" dugo u ovom plemenu. Vrlo brzo postaju slabi zbog brojnih intimnih zahteva od strane žena. Često se uplaše i zbog svoje bezbednosti žive i spavaju na drveću.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati