Slobodno vreme

Direktno.rs

19. 07. 2023. 12:00 0

"Vadite me odavde, kajem se“: Smešno pismo dečaka

Pismo dečaka Jovana Simića sa letnjeg raspusta, koje je napisao roditeljima, kad god se pojavi na društvenim mrežama šeruje ga hiljade korisnika i svima je smešno.

I sada, ovo pismo se provlači, ali kada ga pročitate, videćete zašto je i dan danas hit.

- Mene je danas moja majka podsetila na jedno pismo koje sam poslao roditeljima iz sela na Zlatiboru tokom školskog raspusta leta Gospodnjeg 2000. godine. Ovo je nešto najjače što sam napisao ikada, čista drama u nekoliko činova - napisao je Jovan na Tviteru, a evo šta stoji u pismu:

- Dragi mama i tata, ovde je ružno. Deda ne da da sednemo na krevet pošto kaže da je krevet za ležanje. Sega se igra 30 minuta. Vadite me odavde!!! Kajem se. Ne daju mi da idem sa drugovima na Rzav. Imam nekoliko pitanja za vas: Kada će Sony? Kako ste vi? Kako je cela zgrada? Kada me vadite? Pošaljite mi pismo i očekujem sve odgovore. Uzgred, Miki je dobro. Upomoć!

"Meni je ovo jedan od najomiljenijih tvitova“, "E, prejako, ismejala sam se za sve pare“, "Svaki put mi je smešno, svaki“, "Očekujem sve odgovore – ja u korporativnim mejlovima“, samo su neki od komentara ispod ovog tvita.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati