Slobodno vreme

Direktno.rs

19. 01. 2023. 11:18 7

Mićko "Đurić": Šta je TV Poltron i šta je sve On? (VIDEO)

Bivši indeksovac Dragoljub Mićko Ljubičić objavio je na svom Instagramu video u kojem imitira ambasadora Srbije u SAD Marka Đurića dok se šlihta predsedniku svoje stranke Aleksandru Vučiću i tapše mu pre nego što izgovori i reč. Video je napravljen u formi intervjua. Povod je "osnivanje" TV Poltron.

Video je za kratko postao viralan na društvenim mrežama i prikupio veliki broj pregleda i lajkova. Mnogo ljudi  mu se zahvaljivao na hrabrosti, duhovitosti i odličnoj imitaciji, a neki su mu uputili i upozorenja poput: "Seti se samo ko ti je zabranio da radiš. Pa ti nastavi...".
Marko Đurić je u narodu poznat po tome što se priprema da tapše Vučiću i pre nego što ovaj počne da govori, što deluje veoma komično.

Ovako Mićko objašnjava kako je dao ime novoj TV Poltron.

- Poltron je skraćenica za politika, trajanje i On. A kad kažemo On onda mislimo na, na ... našeg predsednika.

Na pitanje da li to znači da bi se ta televizija baviti samo njim - jednim čovekom on kaže:
- Pa i da i ne. Jer naš ...predsednik fizički možda deluje kao da je jedan čovek ali u tom jednom čoveku je sadržano više ličnosti. U stvari jako mnogo ličnosti, čitava plejada ličnosti u isto vreme. I to su veoma različite, ali veoma stručne ličnosti. Ja namerno ne kažem stručnjaci jer naš pre ... predsednik tu reč ne voli i ne koristi je u pozitivnom kontekstu.

Na insistiranje novinarke da jasno kaže da li bi se TV bavila baš samo Vučićem on kaže:

- Poltron TV bi se bavila samo njim, ali morate pre toga da razumete šta je sve to samo On jer naš p... predsednik nije samo državnik i vizionarska gromada, nego je i altruista i kosmopolita i humanitarac i erudita i enciklopedista i...
Mićko Ljubičić je humorista, satiričar, komičar, glumac i muzičar i borac protiv diktature u svim vremenima. Najpoznatiji je po Indeksovom radio pozorištu, kao i u emisijama Pozovi M... ili će on tebe, Lekoviti šou i PLjiŽ.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati