Slobodno vreme

Direktno.rs

17. 01. 2023. 08:50 0

Test ličnosti otkriva vašu novu ljubav

Test ličnosti koji otkriva koja je vaša nova ljubav može da vam pokaže u čemu ste grešili u prethodnim odnosima, ali i da vam omogući da bolje razumete sebe.

Ukoliko ste u potrazi za novim partnerom ili ste nedavno raskinuli dugu vezu, onda je ovaj jednostavan test ličnosti idealan za vas! Otkriće vam kakavi muškarci vam najviše prijaju i šta vam je najbitnije u vezi.

Potrebno je da pogledate umetničko delo autora Jim Warren-a i odgovorite šta ste na njemu prvo primetili, bez previše razmišljanja.


Planine

Vama je važna stabilnost, finansije, uspeh i želja partnera za razvojem. Vi ste posvećeni vlastitom razvoju na poslju karijere i finasnija, a to očekujete i od svog partnera. Smatrate da partneri treba nezavisno da se razvijaju i da grade, a zajednički uspeh dolazi tek naknadno, piše Sensa.

Put

Vi ste neko ko voli promene, avanture i ne voli dugo da sedi na jednom mestu. Prilično ste optimistična osoba, pa želite da pronađete takvog partnera. Želite nekoga ko će sa vama želeti da menja svet, da izlazi iz zone komfora, da stalno osvaja neke nove vidike. Takvoj osobi je obično potreban neko čiji će se pogled na svet i životni ciljevi poklapati sa njegovim. Neko ko piše i svoju priču, ne čekajući da neko drugi to uradi umesto njega.

Vodopad

Pomalo ste tajanstveni i pažljivo delite informacije o svojim osećanjima. Međutim, otvarate se u vezi u kojoj vidite prihvatanje i bezuslovnu ljubav od partnera. Ovaj naboj emocija vam omogućava da steknete samopouzdanje i da se više oslobodite. Potreban vam je partner koji vas prihvata takvim kakvi jeste, ali vas i motiviše da se razvijate u drugim oblastima života.

Auto

Vi niste neko ko će očajavati zbog ljubavi. Sposbni ste da samostalno rešavate probleme i zadovoljavate svoje želje. Usamljenost nije vaš neprijatelj. Zahvaljujući tome što ste sami, možete potrošiti vreme na ono što zaista želite. Slobodni ste i zadovoljni ste time. A ukoliko se zaljubite, treba vam osoba koja je nezavisna i koja neće ugrožavati vašu slobodu.

Lice žene

Vi ste svesna osoba koja preferira poziciju neutralnosti. Prema drugima se odnosite sa razumevanjem, dozvoljavate sebi da prihvatite njihove puteve i pravila koja ih vode u životu. Odlikuje vas izvestan integritet, koji ima snažan uticaj na izbor partnera. Diplomata ste i pažljivo o svemu razmišljate, i zato nikada ne tolerišete loš odnos prema sebi i dajete sebi do znanja o svom nezadovoljstvu. Spremni ste za razgovor i razmatranje problema kao adekvatan pristup. Verujete da ljubav prema sebi treba da bude dominantna, inače će obe strane u vezi patiti samo od problema koji proizilaze iz nedostatka samopoštovanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati