Slobodno vreme

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

29. 12. 2021. 17:08 1

Deda Mrazevi u Dečijoj klinici u Nišu, kroz prozore (FOTO)

Pravo novogodišnje iznenađenje za mališane u Dečijoj klinici u Nišu stiglo je sa prozora. Kako zbog epidemiološke situacije nije dozvoljen ulazak na klinike, volonteri Gorske službe u kostimima Deda Mraza sišli su sa krova do prozora pacijenata i uručili im paketiće.

Malim pacijentima uručeno je 80 paketića i 40 vaučera, a osim slatkišima i igračkama, deca su se obradovali i volonterima Gorske službe.

Oni su se spuštali sa krovova do prozora i uz pitanje "Da li ste bili dobri ove godine?" i simboličan smeh Deda Mraza uručivali novogodišnje poklone.

"Izašli smo u susret deci da ih obradujemo i da bude lepše i zanimljivije, da lakše podnesu sam taj boravak u bolnici. Na ovaj način će se oni upoznati i sa našim radom i znaće da smo tu za njih kao služba koja može da im pomogne u nekim situacijama", rekao je načelnik Gorske službe za "Južne vesti".

Pacijentkinja, koja boravi na jednom od odeljenja najviše se obradovala slatkišima, ali ističe da pokloni nisu bitni, već da želi da njeni drugari ozdrave brzo.

Građani su oduševljeno pozdravili ovakav potez volontera Gorske službe, a jedan tviteraš je konstatovao da bi sutra u pojedinim dnevnim novinama mogao da osvane sledeći naslov: 

"Sutra u Informeru, Deda Mraz pao s drugog sprata, slomio nogu. Đilas sklonio merdevine".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati