Slobodno vreme

Direktno.rs

08. 06. 2021. 10:17 5

Uhvatio je u prevari i snimio: Ljubavnik njegov drug (VIDEO)

Scena kao iz filmova, samo što se ljubavnik nije sakrio u ormar.

Znate one filmove u kojima muž dođe kući iznenada, pa zatekne ženu u preljubi?

Baš takva scena se desila nedavno u Brazilu, a video u kojem potpuno go preljubnik beži pred mužem za svega par dana pregledalo je preko milion ljudi... I sudeći po komentarima - slatko se nasmejalo!

Kako se iz snimka moglo saznati, kada se iznenada pojavio na kućnom pragu, muž je imao šta da vidi. Njegova polugola supruga, ogrnuta peškirom, pokušavala je da se skloni od kamere, dok su se videle samo noge nekog muškarca kako istrčava iz kuće.

Muž je pratio preljubnika koji je nag bežao oko kuće, pritom objasnivši da je reč o njegovom dobrom prijetelju.Potom se ponovo suočio sa ženom kojoj je, kako se saznaje iz videa, pomogao kada joj je to bilo najpotrebnije. Kako je nesrećni muž objasnio u videu, ona je u Brazil svojevremeno došla iz Venecuele i to praktično bez ičega.

- Zaljubio sam se u tebe, dao ti dom, hranu, odeću, nakit, automobil - pričao je dok je snimao preljubnicu koja se izgleda nije mnogo potresla što je uhvaćena na delu. Na kraju snimka se pojavljuje ljubavnik, ovog puta je prekrio intimne delove samo čaršafom i muškarci su počeli da se prepiru...

Šta je dalje bilo, znaju samo njih dvojica, a ova priča je postala viralna brzinom svetlosti i podeljena je na nekoliko Jutjub kanala. Naravno, pljuštali su pogrdni komentari na račun preljubnice, ali većinu je zabavila "gologuza bežanija" njenog ljubavnika...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati