Slobodno vreme

Direktno.rs

30. 04. 2021. 12:38 8

Gosti pričali o teorijama zavere, a Teša utonuo u san (VIDEO)

Gosti emisije "Aktuelno", autora Teše Tešanovića, na kanalu Balkan info, bili su doktor nauka iz oblasti političke geografije i iz oblasti istorije dr Dragan Petrović i stručnjak za geopolitičke odnose Željko Poznanović. Koliko su gosti, ali i tema o kojoj su govorili, bili interesantni Tešanoviću, svedoči činjenica da je zaspao tokom emisije, na nevericu Petrovića i Poznanovića, koji su nastavili da pričaju kao da se ništa ne dešava.

Telo istaknutog srpskog intelektualca, potpisnika "Apela 212" protiv legalizacije istopolnih zajednica, kako su ga predstavili u medijima, nije izdržalo količinu teorija zavera koje redovno razotkrivaju njegovi gosti, te je od umora klonulo.

Izgleda da je priča o Ukrajini i rasprava gostiju o ulozi Donalda Trampa i Džozefa Bajdena u sukobima u ovoj zemlji bila kap koja je prelila čašu, te je Tešanović zapao u dubok san, kakav imaju samo pravednici.

Videlo se već na početku emisije da je Tešanović iznuren, te da će teško izgurati emisiju do kraja. Glas mu je zvučao umorno i teško je izgovarao reči. 
Ovo nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju mlađanom Tešanoviću, ista situacija se desila i u septembru prošle godine, tokom gostovanja Petra Čelika, proslavljenog bodibildera.

Čini se da su perjanici Balkan info TV teorije zavere preveliko breme na nejakim plećima, te se telo brani zapadanjem u san. Istini za volju, iako i sam pripada ideološkom miljeu gostiju koje dovodi, i mnogo jačim ličnostima od Teše bi teško palo da moraju da saslušaju toliku dozu teorija zavere. Krvav je to hleb koji mora da se zaradi.

Zato poručujemo Teši "Izdrži, legendo!" Ko će drugi da nas upozori šta nam belosvetski zlotvori spremaju?!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati