Slobodno vreme

Direktno.rs

23. 10. 2020. 12:36 1

Šta je s malim prstom kojim pridržavamo mobilni? Iskrivio se svima! (VIDEO)

Video o "smartfon prstu" postao je viralan, očigledno sa razlogom.

Pametni tač telefoni su neosporno, postali sastavni deo naših života. Bilo da želite da pošaljete mail, poruku, ili da uslikate nešto, uvek uzimate mobilni u ruke.

Osim što smo postali zavisni, da li ovaj mali uređaj može da utiče i na naše fizičko zdravlje? Sudeći po ovim objavama na Tik Toku ispostavilo se da može.Neki influenseri su nedavno primetili da je način na koji drže telefon izazvao jednu vidljivu deformaciju. Tačnije, neki od njih su primetili udubljenje na malom prstu i ovu promenu su nazvali "smartfon prst", piše "Mirror".Jedan uticajni Tik Toker je nedavno snimio kratak klip u kom pokazuje svoj mali prst i traži od svoji prijatelja da mu pokažu njihove male prste.

Ispostavilo se da svi imaju isto udubljenje i kriv mali prst na obe ruke. Zašto? Zbog načina na koji drže mobilni telefon.

Svi držimo naše uređaje tako što ih pridržavamo malim prstom, a vremenom se stvorilo udubljenje koje se popularno naziva "smartfon prst". 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati