Savremena žena

Mediji

18. 06. 2024. 11:57 1

Ovo je supruga Rafaela Nadala! Misterija je, ali ima JEDNU sličnost sa Jelenom Đoković (FOTO)

Španskog tenisera Rafaela Nadala odlično znamo sa terena kao ljutog rivala našeg Novaka Đokovića. Na njegovim mečevima smo mogli da vidimo i njegovu lepšu polovinu, Mariju Fransisku Pereljo, nadimka Ćiska.

Nadalova supruga Ćiska rođena je 1988. godine u mestu Manakor, na Balearskim ostrvima, odakle je i sam Rafael Nadal. Njih dvoje su se upoznali preko prijatelja, u srednjoj školi, od kada njihova ljubav i traje.

Ipak, supruga proslavljenog tenisera, Ćiska Pereljo, velika je misterija za javnost, jer se retko pojavljuje.

Sličnost sa Jelenom Đoković

Ona se bavi osiguranjem i poseduje diplomu iz ekonomije. Slično kao Jelena Đoković, i Ćiska je direktorka humanitarne Fondacije Rafaela Nadala, koju je slavni teniser pokrenuo pre više od jedne decenije.

Nadal i Ćiska su navodno počeli da se zabavljaju 2005. godine, iako su se poznavali nekoliko godina ranije. Nakon 14 godina veze, Rafa je konačno odlučio da zaprosi dugogodišnju partnerku u januaru 2019. godine, a venčanje je obavljeno u oktobru iste godine. Tri godine kasnije su dobili i sina, kojeg su nazvali Rafael.

Nadal je jednom prilikom u španskoj emisiji "Mi casa es la tuya" otkrio publici neke interesante detalje o svojoj supruzi.

Porodica najvažnija

"Poznajem je od malih nogu. Zove se Marija Fransiska, ali ja je zovem Meri. Zovem je Marija Fransiska samo kada se svađamo. Ali mi se nikada ne svađamo. Ona je veoma mirna".

U intervjuu za ATP Tour, čak je rekao da mu je porodica važnija od karijere.

- Realnost je jednostavna: možete imati sve titule koje želite, ali ako nemate kapacitet da uživate u životu sa ljudima koje volite i koji vas vole, šta je drugo važno? - rekao je Nadal.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati