Savremena žena

Direktno.rs

05. 03. 2024. 10:37 2

Anđela posle velike podrške: Hvala što smo zajedno!

Glumica Anđela Jovanović odbila je da igra scenu sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", nakon čega ju je glumac tužio i traži od nje da mu isplati 300.000 dinara. Posle toga podržale su je brojne javne ličnosti, kao i oni koji to nisu, a Anđela se na tome zahvalila.

Kolege pružaju podršku Anđeli Jovanović, a sada se Anđela oglasila na Instagramu i tom prilikom se zahvalila svima što joj pružaju podršku i što su uz nju u ovim trenucima.

- Dragi ljudi, hvala vam na divnim porukama i na podršci. Grlim vas najjače. Hvala što smo zajedno - napisala je Anđela.

Podsetimo, kako je "Blic" preneo, Anđela je kao jedna od glavnih glumica u seriji "Radio Mileva"“ odbila da snimi scenu sa Lečićem koji je trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji 'Radio Mileva'. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – izjavila je Jovanovićeva.

Jovanovićevu su koleginice Mirjana Karanović i Milena Radulović među prvima javno podržale zbog njene odluke da ne želi da bude u istom kadru sa Lečićem. Milena je u svom obraćanju navela da ne postoji mlada glumica koja nije imala iskustvo sa "seksualnim uznemiravanjem" kada je rad sa Branislavom u pitanju.

- Podrška, Anđela! Zato što, nevezano samo za slučaj koji je odjeknuo, ne postoji mlada glumica koja je radila sa Lečićem i nije imala situaciju koja bi se danas jasno i zakonski nazvala seksualnim uznemiravanjem. I to je celoj branši dobro poznato - napisala je glumica na svom Instagramu.

Ubrzo je na Instagram profilu "Tamponzona" objavljen post sa Anđelinom fotografijom uz natpis: "Podrška za Anđelu Jovanović – i hvala što je rekla ne", kao znak podrške za odlučnu mladu ženu koja je javno progovorila o neprijatnosti sa kojom se suočila.

Ovaj post je za samo sat vremena postao veoma deljen na društvenim mrežama putem profila javnih ličnosti koji su ujedno ovim potezom pružili podršku koleginici i glumici.

Mnogobrojne Anđeline kolege, takođe su ovaj post objavile na svojim mrežama i tako joj pružile podršku, a među njima su: Andrija Milošević, Aleksandra Tomić, Viktor Savić, Petar Benčina, Miloš Timotijević, Borka Tomović, Anđelka Prpić, Anita Mančić, Nina Janković, Sloboda Mićalović.

Manekenka Sofija Milošević među prvima je podelila objavu na storiju i dodala nekoliko emotikona aplauza – u znak podrške hrabrosti jedne žene, kao i pevačica Severina.

Mnogi od njih podelili su i objavu Anđelinog muža Mihaila Dudaša koji je uz fotografiju supruge napisao "Integritet = sloboda".

Podsetimo, Anđela se nakon vesti o tužbi oglasila i otkrila zbog čega je Lečić pokrenuo tužbu za ročište koje je zakazano u sredu, 6. marta 2024.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati