Savremena žena

Direktno.rs

13. 10. 2023. 13:19 0

Gola Dženifer Aniston zapalila mreže (VIDEO)

Poslednji put se Dženifer Aniston pred kamerama razgolitila 2006. godine, zato ne čudi da su obožavaoci jedva dočekali da to još jednom ponovi.

Otkako su procurile snimke scena iz nove sezone ‘The Morning Showa’, u kojima 54-godišnja Dženifer Aniston potpuno gola leži na svom dve godine mlađem kolegi Džonu Hamu, društvene mreže ne prestaju da bruje o njenom izgledu.

Holivudska miljenica još jednom je pokazala da su za nju godine samo broj, kao i da puno pažnje posvećuje svom izgledu, jer joj je telo zategnuto i u top formi, baš kao u doba kada smo je s obožavanjem pratili u hit seriji "Prijatelji".

Ove scene su iz poslednje epizode treće sezone, pod nazivom ‘The Stanford Student’, a nastale su nakon što je voditeljka vesti Aleks Levi (Dženifer Aniston) intervjuisala tehnološkog milijardera Paula Marksa (Džon Ham) u njegovoj vili u Hemptonsu.

Napet intervju stvorio je neverovatnu hemiju između njih dvoje, te im nije trebalo dugo da završe zajedno u krevetu. Mnogi su primetili kako je Dženifer upravo u tim scenama jednako senzacionalna kao i prvi put kada se razgolitila davne 2006. godine, za film ‘Raskid’, u kom je glumila s Vinsom Vonom.

Svoj izgled i u 50-ima duguje predanom radu i posebnoj ishrani: ‘Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam da jedem celovite, sveže namirnice i spavam što više mogu. Taj zadnji deo mi je izazovan, ali je vrlo važan. Osećam to kad se ne odmaram dovoljno. Uz sve to, pokušavam da pazim na to što puštam u svoj um.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati