Savremena žena

Direktno.rs

23. 05. 2023. 06:46 0

Maloletna zavolela Mišu Kovača: Tužan kraj ljubavi

Godine 1970. Splićanka Anita Baturina zasenila je Jugoslaviju svojom lepotom. Pobedila je na jugoslovenskom izboru za Miss teen, a onda je počela da dobija neverovatne ponude. Imala je 17 godina i bila je veoma neiskusna u surovom svetu modelinga.

Muškarci su ludeli za njom, mogla je da bira sa kojim će da bude, a ona je izabrala 12 godina starijeg Mišu Kovača. U tom trenutku bio je veoma popularan i poželjan među ženama, međutim, bio je zabranjeno voće. Oženjenog pevača burma nije sprečila da se zaljubi u tada maloletnu Anitu. Odmah se razveo i zaprostio je.

Međutim, njena porodica protivila se njihovoj vezi. Njena majka je bila protiv njihovog viđanja i verovala je da će joj ta veza doneti samo nevolje. Uprkos tome što okolina nije mogla da prihvati njihovu ljubav, Mišo i Anita su se venčali i dobili sina Edija i ćerkicu Ivanu. Njihov luksuzni stan bio je u Zagrebu, a zajedno su ceo svet proputovali.

Iako je nakon svih poteškoća sve delovalo idilično, usledila je jeziva tragedija koja će promeniti sve. Njihov sin, Edi je nastradao u ratu 90-ih i "savršena porodica" je tad raspala.

- I ja sam mesec dana bila na tabletama, nakon čega sam se osvestila i rekla sebi da tako više ne sme da ide - prepričala je Anita o svom najtežem periodu života. 

Uprkos velikoj ljubavi koju su imali i tragediji koju su zajedno preživeli, pevač je napustio Anitu i otišao sa drugom ženom.

- Mišo je samo otišao iz našeg stana. Nakon nekoliko dana, koliko mi je trebalo da ga dobijem telefonom, Mišo i ja smo se našli u motelu Plitvice na zagrebačkoj obilaznici. Dok smo sedeli za stolom i dok sam ga gledala, mogla sam samo reći da ne verujem da mu se to dogodilo. Mišo je samo kratko rekao: ‘Eto, dogodilo se.’ Meni se to nikad ne bi dogodilo, pomislila sam i otišla iz motela. To je bio kraj naše ljubavi - priznala je svojevremeno Anita.

Mišo se kasnije treći put oženio, a Anita je ostala sama s ćerkom koja se odala porocima. Međutim, zasjedno su uspele da prebrode najteže trenutke, a Ivana je počela da gradi uspešnu muzičku karijeru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati