Savremena žena

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

24. 04. 2023. 10:39 2

Jelisaveta o vantelesnoj: Izgubila blizanca

Glumica Jelisaveta Orašanin otkrila je da je imala nekoliko neuspešnih vantelesnih oplodnji u želji da dobije prvo dete s mužem Milošem Teodosićem.

- Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze - ispričala je glumica novinarki Tanji Peternek Aleksić gostujući u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Dramska umetnica detaljno je govorila kroz šta je prolazila.

- Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra - kaže Teodosić.

Nisam znala da sam trudna tri meseca

Drugo dete dobila je prirodnim putem posle samo malo više od godinu dana.

- Kod mene je na kraju ispalo sve kako treba. S Bogdanom nisam znala da sam trudna tri meseca - ispričala je poznata glumica.

Jelisaveta Teodosić već nekoliko godina živi na relaciji Italija-Srbija kako bi uskladila profesionalne obaveze i porodični život.

Protekli mesec dana boravila je u Beogradu, a posebno je vezana za Dorćol, gde je odrasla. Jelisaveta je detinjstvo provela pored reke, a jednom joj se dogodila neprijatnost koja je na nju ostavila velike posledice.

- Okliznula sam se i upala u Dunav. Davila sam se. Sećam se drugarice, koja je vrištala, i nekog čoveka, a onda sam se isključila. Posle sam se probudila u kadi, jer me je sestra tuširala. Došla sam sebi. Mama nije shvatila što sam obučena. Posle je tražila tog čoveka, ali me je on samo doveo kući. Spasao me je pecaroš. Posle je čula od kolege na poslu ko je taj čovek, ali on je sutradan otišao na ratište. Od tada nisam čula za njega, a volela bih da ga sretnem. Dugo sam ga i sanjala. Neko mi pruža ruku. Pričala sam o tome sa psiholozima - ispričala je glumica gostujući na RTS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati