Savremena žena

Direktno.rs

08. 03. 2023. 11:43 0

Nekad najlepša, Kim Besindžer šokirala: "Kao Miki Rurk je"

Nekada je važila za ženu boginju, danas je neprepoznatljiva.

Kim Besindžer je neprepoznatljiva! Poznata glumica i seks simbol osamdesetih pojavila se na žurci koju je organizovala njena ćerka Ajrland Boldvin u ponedeljak, a slavio se čuveni "baby shower" tj. dolazak prve bebe ćerke nekada prelepe glumice i Aleka Boldvina.

Na žurci su osim poznate majke Kim Besindžer posetile i ćerka Brusa Vilisa, Rumer, kao i Hilari Daf. 69-godišnja majka blistala je od sreće dok je napuštala zabavu, zaostajavši za svojim dugogodišnjim dečkom Mičom Stounom.

Alek Boldvin (64) i njegova sadašnja supruga Hilarija (39), sa kojom ima sedmoro dece, nisu prisustvali slavlju. Za svoj poslednji izlazak Kim se odlučila za srebrno odelo koje je obukla preko elegantne crne bluze.

Ajrland je objavila niz ludih fotografija na Instagramu sa zabave, uključujući nekoliko i onih sa Kim.

"Sada liči na Mikija Rurka", "Sigurna sam da je teško stariti pred očima javnosti, ali ovo - preterala je", "Nikada nisam video lepšu ženu od nje i ovaj prizor me zato rastužuje", "Zašto si ovo uradila? Razumem nekoliko korekcija, ali ovako sebe uništiti...", "Oduvek sam mislio da je jedna od najlepših žena Holivuda, zaista strašno", "Imala je lepotu Grejs Keli, ubeđena sam da nije bilo potrebe za operacijom", "Prvo sam mislio da je na slikama Melani Grifit, više ne liči na sebe", samo su neki od komentara.

Buduća majka čeka svoje prvo dete od sa svojim dečkom Rakom, čije je pravo ime Andre Alen Anjos.

Kim je stekla slavu kao Bond devojka 1983. godine i važila je za jednu od najlepših žena naredne dve decenije.

Na vrhuncu svoje slave, snimila je kultni erotski film 9 i po nedelja 1986. godine i neo-noar klasik iz 1997. "Poverljivo iz LA", koji joj je doneo Oskara.

Ona i Mič bili su bili prijatelji 20 godina pre nego što su započeli svoju romansu 2014. godine, razvoj koji je ona nazvala "prelepim iznenađenjem".

Kim je upoznala Aleka Boldvina na snimanju romantične komedije "Čovek za ženidbu" 1991. godine, a dve godine kasnije uplovili su u bračnu luku, a 1995. su dobili svoje jedino dete, ćerku Ajreland. Međutim, do 2000. godine brak im je pukao, što je rezultiralo razvodom koji je okončan 2002. i ogorčenom višegodišnjom bitkom za starateljstvo.
Kada se par prvi put rastao, Kimin otac Don Bejsingdžer rekao je magazinu Pipl da je Alekov temperament kriv za raspad braka.

Danas, Kim izgleda kao još jedna od žena uništenih plastičnim operacijama, a njeno lice bi retko ko prepoznao..

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati