Savremena žena

Direktno.rs

07. 09. 2022. 16:33 0

Izračunajte IDEALNU visinu potpetica (VIDEO)

Sigurni smo da se u vašoj kolekciji nalazi barem jedan par cipela (ako ne i više) koji izgleda fantastično, ali ga je pravo mučenje nositi. Uostalom, iako se pojedini muškarci često pitaju zašto to žene sebi rade, odnosno, zašto muče sebe vrtoglavnim potpeticama, činjenica je da kada obujemo štikle, sve ođednom izgleda bolje - garderoba bolje pristaje, osećamo se seksepilnije i senzualnije, noge su zategnutije...

Naravno, to ne znači da po svaku cenu treba da nosite cipele sa štiklom zbog koje će vam noge biti i bolne i u žuljevima. Zapravo, za svakoga postoji idealna visina potpetice koja će vam dati dovoljno samopouzdanja, naravno, bez toga da vam stradaju noge, a da biste dobili tačnu visinu koja vam najviše odgovara potrebno vam je parče papira i metar ili lenjir.

Naime, vaša veličina noge zapravo krije odgovor idealne visine štikle. Sve što je potrebno je da se izujete i postavite nogu na papir i obeležite olovkom početak i kraj. Potom izmerite dužinu i podelite je sa 7. I ostao je još jedan korak, a to je da dobijeni rezultat pomnožite sa dužinom jednog inča, odnosno sa 2.54 cm i dobićete najvišu idealnu visinu štikle. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati