Savremena žena

Direktno.rs

09. 08. 2022. 21:58 0

Kad žena nesvesno razara porodicu

Nekada su žene sedele kod kuće i pazile na kuću i decu. Danas to više nije tako. Ili jeste. Danas imaju milion obaveza, porodicu i uspešnu karijeru. Ili nemaju?

Šta je od ta dva bolje? Šta je suština srećne porodice? To otkriva popularni ruski motivacioni govornik Aleksandar Palijenko:

"Ženo, kada imaš nešto da kažeš, kaži. Kada potiskuješ i ćutiš, tada izdaješ svoje voljene. Žena ne mora da objašnjava zašto, ali je važno da kaže kako se oseća.

Kada se žena brine za decu, ona ne ispunjava sebe i svoju energiju neispunjenosti prenosi na decu. Na deci se to odražava kroz narušeno zdravlje, probleme i upadanje u nevolje.

Porodica može da se raspadne ako žena:

- Imate potencijal, ali ga ne koristite do maksimuma;

- Uništavate svoju porodicu zanemarujući samu sebe; smatrajući da ste ništa, da vaše ime i postojanje ne znači ništa. Umereni ste, stidljivi, nesigurni; vi tada postajete glavna pretnja..

Sa druge strane, kada ste srećni, ispunjeni, komunicirate na jednakom nivou s članovima porodice, osećate se kao žena i ne povlađujete svima zanemarujući sebe, tada svoju energiju pretvarate u energiju sreće i zadovoljstva. Tu sreću i zadovoljstvo tada prenosite na decu i muža.

Kada žena kaže: Ne volim tog kolegu ili projekat, muž ne treba da pita zašto. Žena mora da izrazi svoja osećanja, a muškarac mora da je razume. Mora da razume da ako nema pozitivne i kreativne energije u ženi, nešto ozbiljno nije u redu. I nije ni važno zašto, važno je da se to promeni.

Ako žena želi da postigne više, muškarac treba da joj bude podrška. Kasnije će zajedno uživati u zadovoljstvu koje će pružiti plodovi njene kreativnosti, truda, rada i pozitivnosti.

Razvoj muškarca takođe utiče na ženinu energiju.

Ako se muškarac razvija, a žena ne, žena neće voleti njegov posao i uspeh, koliko god novca donosio, jer novac ne može da nadomesti osećaj ispunjenosti.

Zato ideja da muškarac zarađuje, a žena sedi kod kuće, brine o kući i deci (naravno, ukoliko joj to nije dovoljno), nije dobra."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati