Savremena žena

Direktno.rs

20. 06. 2022. 16:57 13

Srbljanović: Što nisam ja SNS tajkunica, nego muž

Dramska spisateljica Biljana Srbljanović nedavno je otvorila Tviter nalog i to zbog suđenja između Amber Herd i Džonija Depa, koje je pratila i tumačila, a posle presude je nastavila da tvituje, samo na druge teme.

Tako se redovna profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti tviterašima požalila na percepciju koju deo javnosti ima o njoj, a tiče se njenog životnog stila.

"Od svih tabloidnih tračeva o meni, najviše me nervira ono kako mi je muž SNS tajkun. Što, brate, nisam JA SNS tajkunica, nego mi treba muž za to? Šta sam ja, nesposobna bez muškarca čak i za to? Brate. Kakav seksizam Udbe. Vreme je da i njih zakači me too - napisala je Srbljanovićeva.

Neki tviteraši su je podržali, ali bilo je i kritika.

Podsetimo, spisateljica je u dugogodišnjoj emotivnoj vezi sa Nenadom Savićem, koji se bavi trgovinom strujom, a ranije je sarađivao sa tajkunima Vojinom Lazarevićem i Vukom Hamovićem. Naime, Savić je, prema pisanju medija, godinama radio za Evropsku asocijaciju za slobodnu trgovinu, gde je bio prvi čovek do Lazarevića i navodno mozak svih operacija u trgovini strujom.

Savić je kasnije osnovao firmu "Nova komoditis", koja se bavi snabdevanjem i prekograničnom trgovinom električnom energijom, kako je navedeno u nedavnom saopštenju Privredne komore Srbije sa konferencije "Biznis trends", na kojoj je učestvovao i partner Srbljanovićeve.

Inače, Biljana Srbljanović i Nenad Savić u vezi su od 2014. godine, a ona je pre njega bila udata za francuskog diplomatu Gabrijela Kelera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati