Savremena žena

Direktno.rs

06. 03. 2022. 15:16 3

Ispeglala čelo botoksom, ali jedno nije očekivala (VIDEO)

Tretmani botoksom vrlo su uobičajena praksa današnjice u želji da se postigne produžen mladalački izgled. Neki su u tome vrlo umereni, neki nešto manje, dok postoje i oni koji razviju zavisnost i potpuno se pogube u tome, zaboravivši kako su uopšte izgledali pre tretmana. Ako se dvoumite da li da "ispeglate" bore botoksom, iskustvo ove devojke će vam sigurno pomoći da presudite.

Iako se radi o sve popularnijem postupku, on sa sobom ipak nosi određeni rizik. Botoks je u 2020. godini bio najtraženiji neinvazivni kozmetički zahvat, a mnogi su ovako uspešno uklonili bore koje su im smetale. Modrice, bol i simptomi slični gripu deo su problema koji se uglavnom pojave, ali se s vremenom povuku.

Jedna žena je ostala užasnuta kad joj se nakon jednog od tretmana botoksom spustio kapak, a to se stanje stručno zove ptoza. Na TikToku je podelila video s opisom: "Kad postoji 1% šanse da dobijete ptozu od botoksa."

U videu možemo videti Džesiku s čelom bez bora, ali okom koje ne može u potpunosti da se otvori. Tokom postupka "čarobna tečnost" migrirala joj je prema desnom oku, uzrokujući spuštanje kapka.

Džesika je istraživala i zaključila da će to trajati 4-6 nedelja.

WebMD izveštava da oko 5 odsto ljudi koji odlaze na tretmane botoksom doživljava probleme sa spuštanjem kapaka. "Ovaj broj pada na manje od 1% ako ga sprovodi stručan lekar."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati