Savremena žena

Direktno.rs

27. 10. 2021. 13:29 5

Dvoglavi orao, pa tri prsta: "Licemerje gore od greške"

Srpska misica je na Izboru za mis Interkontinetal u Egiptu u društvu koleginica iz Albanije, takozvanog Kosova i Metohije i Crne Gore pokazala simbol dvoglavog orla, o čemu mediji bruje od juče. Međutim, sada se pojavila fotografija istih devojaka sa dignuta tri prsta.

Pošto je objavljena slika na kojoj devojke pokazuju dvoglavog orla srpska misica je naišla na najstrašnije kritike u svojoj zemlji. Ona se izvinila i rekla da je reč o nesmotrenom postupku.

Ubrzo se pojavila slika istih devojaka sa dignuta tri prsta, zbog čega je misica iz Albanije iskritikovana u svojoj zemlji.

Albanski mediji najstrože su osudili ponašanje svoje predstavnice.

U svakom slučaju, predstavnica Srbije je juče pozvana da se vrati u zemlju, međutim ne deluje da je došlo do drastične mere.

Valentina se ponovo oglasila porukom koju je podelila na Instagramu, a koju je napisao neko ko je podržava:

"Zamolio bih sve ljude koji razapinju ovu devojku da malo osude sebe pa tek onda druge. Tri prsta nisu jedini simbol Srbije, već i vera. Koliko puta samo u vreme posta čuje da one 'srbende' psuju Boga, hleb, mater, kao da je to sve normalno, ali zato ajde odmah da use*emo devojku koja je slučajno pokazala, šta je pokazala. Pogledajte prvo svoje ponašanje, pa komentarišite tuđe. Licemerje je mnogo gora sramota nego njena greška", piše u objavi koju je podelila misica sa kojim se ona očigledno u potpunosti slaže, te je i dodala emotikon srca.

Juče je pojasnila šta se dogodilo kad je pokazala simbol dvoglavog orla.

"U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i one su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku. Ja volim i bodrim svoju državu", navela je Petrovićeva povodom ove situacije u kojoj se našla.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati