Ljubav

Direktno.rs

26. 06. 2024. 21:55 0

Ovo su četiri najbolje seks poze za žene s velikim grudima

Ženama s bujnim grudima nekad može biti problem jer im grudi otežavaju kretnje, a ovo su neki predlozi poza koje bi im odgovarale u skladu sa atributima.

Znati koji vam položaji u seksu najbolje odgovaraju može biti ključ za orgazmičnije iskustvo. Sledeći položaji samo su predlozi -važno je da radite ono zbog čega se osećate dobro.

Seks sa strane

Položaj na boku odličan je ako imate velike grudi jer se jednostavno možete opustiti bez ikakvog napora u leđima ili vratu. Zapravo omogućuje vašem partneru da masira ili miluje ta područja.

Vaš partner takođe može prilagoditi svoje telo tako da bude pod većim uglom nego da bude tačno paralelno s vašim telom. On može nasloniti svoju gornju polovinu od vas, stavljajući svoje noge između vaših.

Druga je mogućnost da podignete nogu, bilo savijenu u kolenu ili usmerenu prema gore. To mu omogućuje da zgrabi vašu nogu i približi vam se za penetraciju.

Devojka na vrhu (kaubojka)

Kaubojka je poza koju se mnogi boje da isprobaju, ali kada to učine, priznaju da uživaju u njoj. Ovaj položaj za seks idealan je jer vaš partner leži na krevetu, a vi možete gore raditi šta želite.

Stavite nekoliko jastuka ispod njihove donje strane kako biste mu podigli bokove za bolji ugao. Kaubojka je idealan položaj za vašu partnerku u kojoj se možete baviti bradavicama kako biste ostali uzbuđeni.

Obrnuta kaubojka

Muškarac leži na leđima, žena je gore kao i u prethodnoj pozi, ali licem okrenuta prema partnerovim stopalima.

Žena se može držati za partnerova kolena radi stabilnosti ako je potrebno, i početi se pomerati gore-dole, određujući koliko duboka penetracija ide sa svakim pokretom.

A ovaj određeni položaj, koji može poboljšati vaš seksualni život, navodno sagoreva i mnogo kalorija.

Doggy poza

Doggy style je dobar položaj za žene s velikim grudima jer ne mogu smetati. Umesto toga, vaš partner ulazi s leđa, prenosi 24sata.hr

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]

Video dana

Prizor od kog se diže kosa na glavi

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati