Ljubav

Direktno.rs

27. 03. 2024. 08:50 0

Kad ste nekome opcija, nikad prioritet

Jeste se ikada našli u situaciji s nekom osobom koja vas samo crpi i uzima? Dakle, tu je za vas samo kad ona to želi. Vi ste joj drugi ili treći plan. Uvek rezerva ako se ne nađe ništa bolje u tom trenutku. I onda očekuju da ste tu za njih kad oni to požele.

I možete nasesti jednom, realno, nasedate 100 puta. Uvek iznova isto. Ako nešto kažete, naravno da nećete biti u pravu. Okrenuće uvek to protiv vas. Vi ne razumete. Vi jednostavno ne razmišljate isto, piše Atma.hr.

Jedna stvar ostaje ista, uvek ste VI VI VI. Nikada ONI.

I tako vi dajete… i svoje vreme i energiju, bedasto verujući u njihove reči da ste im važni. Žao mi je, ali niste. Barem ne toliko da bi odvojili vremena za vas. Osim naravno kada njima to odgovara.

Nemojte pogrešno da shvatite. Imaju oni i dobrih trenutaka. Trenutaka koji vam se čine predivni. Uživate razgovarajući s njima, osećate se čak i toplo i voljeno. Međutim, opet, samo kad oni to požele. Kad osete potrebu za ljubavi i pažnjom.

Pa ko ne voli ljubav i pažnju? I onda vi uvek iznova dajete i dajete i dajete, a s vremenom se osećate sve gore i gore. Dok jednom možda ne puknete, ili birate to da držite u sebi, pa pucate sami sa sobom.
Kako god, nijedna od ovih opcija nije povoljna za vas. Razmislite.

Uvek ste neka tamo opcija, nikada prioritet. Ne verujte u reči. DELA DELA DELA.

I sledeći put kada se nađete u ovakvoj situaciji mogli biste jednostavno reći "ne" njima, a "da" sebi i radije uživati u društvu vlastitom i samoći, znajući da ste u miru barem.

Nema apsolutno ničega lošeg u tome. Štaviše.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati