Ljubav

Direktno.rs

31. 10. 2023. 21:30 1

"Suprug je varao sve bivše: Da li da brinem?"

Ima li nade za odnos bez "izleta"?

Jedna neimenovana žena rekla je da nikada nije očekivala da će jedan običan odlazak u supermarket učiniti da se ideja o prevari od strane njenog supruga od tog dana konstantno motati po njenoj glavi.

Ali to se ipak desilo - onda kada joj bivša žena njenog supruga upravo tako nešto rekla i ubacila crv sumnje.

- Sada sam uverena da će to i uraditi. Obećao mi je da se promenio, ali ne mogu da prestanem da razmišljam o tome što je njegova bivša rekla - priznala je.

Ona ima 40, a njen muž 52 godine. A ono što ovu ženu najviše brine jeste da je njen suprug bio dva puta u braku i da je varao obe svoje bivše žene.

- Bio je iskren u vezi s tim. Rekao je da nijedna žena nije prava za njega, a on je bio nezreo i glup. U braku smo već godinu dana. Nikada nisam videla nikakve naznake da mi nije potpuno predan. Zove me s posla, dolazi kući tačno nakon njega i ostavlja svoj telefon svuda bez problema. Takođe imamo svakodnevne odnose - priznaje ona.

Ipak, o ideji prevare počela je da brine kada je slučajno u supermarketu naletela na njegovu bivšu ženu.

- Oko toga sam počela da se brinem tek kad sam u supermarketu naletela na njegovu bivšu, koja ima 48 godina. Pitala je kako stvari stoje, a ja sam rekla da sam jako srećna. Rekla mi je da je to dobro i da se nada da će potrajati jer je 'razdoblje medenog meseca sigurno pri kraju'. Bila sam zatečena njenom slobodom da tako nešto kaže. Kad sam je pitala na šta tačno misli, rekla je da moj muž obožava da je zaljubljen, te da njegove oči, čim veza postane rutina, počnu da lutaju - dodala je ona.

Iako joj je tada zabrinuta žena odgovorila da greši i da se ne meša u njihov brak, priznaje, reči njegove bivše žene odzvanjaju joj u glavi.

- Njena veza s njim započela je kao afera, dok je bio s prvom ženom. A razveli su se jer ju je varao s još najmanje dve žene - pre nego što smo se mi upoznali. Rekla sam joj da greši i otišla. Ali, njene reči mi neprestano odzvanjaju u ušima. Jesam li stvarno naivna misleći da se istorija neće ponoviti?

Savetnica za odnose, Deidre, kojoj je ova 40-godišnjakinja i poslala poruku, poručila joj je:

- Postoji tip serijskog varalice, ali postoje i muškarci koji sazru i upoznaju pravu osobu. Niste videli nikakve dokaze da vas suprug vara, a on je bio iskren sa vama o svojoj prošlosti. Njegova bivša je očigledno ogorčena. Uplitanje u vaš odnos navodeći vas da sumnjate u svog muža mogao bi da bude njen način da mu se osveti. Niko ne može predvideti budućnost. Međutim, ako vas to toliko muči, znači da bi bilo dobro da se pozabaviti time. Recite svom mužu o svojim brigama i pobrinite se da nedoumice rešite. Dobra komunikacija gradi poverenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]

Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati