Ljubav

Direktno.rs

31. 07. 2023. 21:55 0

Pet stvari muškarac primeti na ženi tokom seksa

I dok se većina žena brine oko noktiju, sveže depilacije, savršene frizure ili celulita, čini se da muškarci za vreme seksa primećuju neke sasvim druge stvari.

Sve žene su ponekad nesigurne tiokom seksa i brine ih šta će njihov partner misliti. Ali ponekad neke stvari zaista nisu važne kao što to mnoge možda misle. Recimo, muškarci definitivno neće primetiti ako su vam se nokti okrznuli, ako su vam laktovi suvi ili imate uraslu dlaku negde duž bikini zone. To su detalji koji uglavnom prolaze neprimećeni. Skloniji su da vide ​​opšta ponašanja koja im daju naznake imate li ozbiljne hemije među vama. Evo šta ono zaista primećuju, piše Men’s Health.

Vaša inicijativa: Ako ćete mu prepustiti da sve sam radi i da čekate šta će se sledeće dogoditi, misliće da niste zainteresovani. Dakle, pokažite malo uzbuđenja. Preuzmite u nekom trenutku i vi malo inicijative. Neka mu ti trenuci budu nezaboravni.

Način na koji se kreće vaše telo: Ako ste ‘predrveni’, ohladiće se. Samopouzdanje je uvek jako bitno, pa i u krevetu i zato se pokrenite jer to garantuje obostrani užitak, piše večernji.hr.

Vaše oči: Gledate li ga u oči ili u obnaženo telo? Nijedna opcija nije loša, ali muškarci baš i ne vole da zurite u njegov ‘alat’ ili ako gledate stalno samo svoje telo, ili pak gledate u plafon. Dakle, dajte mu do znanja da vam je drago što ste sada zajedno.

Vaš dah: Ne, nije reč o lošem zadahu (mada ni to nije baš privlačno). Reč je u tome kako ‘zvuči’. Je li teži nego inače? Je li vam glas dublji? Ne morate sumanuto stenjati ili biti zadihani kao da ste istrčali maraton. Ali sigurno će mu prijati ako primeti da uživate, ako mu šapnete nešto seksi u uho.

Da li nosite seksi veš: Nije problem ako ste u belom, pamučnom vešu, on će ionako jedva čekati da ga skine s vas, ali činjenica da ste se pripremali za vaš intimni susret otkriva da ste mislili o seksu s njim – i to mu jako godi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]

Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati