Ljubav

Direktno.rs

12. 07. 2023. 21:59 0

"Bučna u krevetu, imamo problem": Rešenje psihijatra

Mladić koji je želeo da ostane anoniman, podelio je neprijatno iskustvo sa svojom devojkom, tražeći odgovor od psihijatra. Radi se o tome da mu je devojka previše bučna tokom odnosa.

Mladić se žali da im je to postao problem iako se vole.

- Moja devojka je jako bučna tokom seksa. Glasno stenje, svašta govori i naređuje mi da joj radim ovo ili ono. Nikad nisam bio s tako demonstrativnom i seksualno agresivnom ženom i baš me uzbuđuje. To je, međutim, odnedavno postao problem - požalio se jedan nepoznati muškarac Pameli Stivenson Konoli, psihijatru i lekarki koja u kolumni u "Gardijanu" odgovara na pitanja o seksu.

Muškarac, naime, kaže da su se njegova partnerka i on uselili u kuću s još tri druga para i da je jedan od njegovih prijatelja njegovu "grlatu" devojku nazvao "vrištačicom".

- Osim što mI je to zasmetalo, jasno mi je da su zidovi naše kući tanji nego što sam mislio - pojasnio je.

- Spomenuo sam to devojci, ali ona se na to samo nasmejala i nastavila da bude bučna, baš bučna. Od tada više ne uživam u seksu jer se brinem da će nas neko čuti. Zamišljam kako nas prijatelji slušaju i smeju nam se, što mi otežava stvari - dodao je muškarac i pitao Konoli misli li ona da njegova devojka u seksu može uživati smo ako se tako izražava i šta da radi.

- Vaša devojka je verovatno navikla da bude glasna tokom seksa pa će joj možda trebati malo vežbe da se stiša. Shvatam da se bojite da je naljutite ali ako živite u prostoru koji do određene mere delite s drugima jako je važno poštovati potrebe i granice drugih - početak je odgovora.

- Razgovarajte s njom otvoreno i pozitivno. Na primer, možete da joj kažete da volite to što se tako jasno izražava tokom seksa, ali da se brinete da ćete uznemiriti druge stanare te da se pitate postoji li mogućnost da bude tiša. Možete da sugerišete i da vodite ljubav kada ostali odu.

Stivenson Konoli je rekla da je to važan ispit kompatibilnosti za njega i njegovu devojku.

- Naučićete da probleme rešavate kao tim, što je ključan dugoročan cilj za svaki par. Uz to, važno je saosećati s drugom osobom i poštovati želje druge osobe, ali i vaših komšija - pojasnila je.

- Uzimajući to sve u obzir, mnogi ljudi ne mogu da se užive u erotsko iskustvo poput vaše partnerke. Budite oprezni da je pohvalite, a ne kudite zbog njenog specijalnog dara - zaključila je Stivenson Konoli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]

Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati