Ljubav

Direktno.rs

07. 06. 2023. 21:59 0

Reči koje bude želju u momentu

Ponekad je dobro biti direktan, a ponekad je lepo promeniti taktiku i indirektno partneru dati do znanja da ste ga se "uželeli". S ovih devet izjava poslaćete jasnu poruku...

"Stalno razmišljam o onom kad si ti..."

Prisećanje na neku konkretnu scenu s njim koja vam se usekla u pamćenje deluje na nekoliko nivoa. Prvenstveno, otkriva da ga smatrate odličnim ljubavnikom, što godi egu. Osim toga, otkriva da ste uzbuđeni, a takva vrsta direktnosti vrlo je poželjna s vremena na vreme.

"Večeras si ti na redu"

Davanje i primanje sastavni su deo svakog stabilnog i ravnopravnog odnosa, a svako ponekad poželi da mu se ugađa. Takvo tetošenje u seksualnom smislu za većinu muškaraca je na vrhu seksualnih želja, piše Redbook.

"Imam iznenađenje za tebe kod kuće"

Od dečijeg uzrasta ljudi su naučeni na reč "iznenađenje" da reaguju s pozitivnim iščekivanjem. Tom porukom ćete pokrenuti seksualne misli u njegovom mozgu i predigru započeti satima pre nego što ćete se videti, savetuje seksualni terapeut Ian Kerner.

"Zar nisam seksi u ovome?"

Ovakvu rečenicu ipak je najbolje "spakovati" u slikovnu poruku. Samopouzdanje je uopšteno jedna od najprivlačnijih osobina u odnosima, a to što sami znate da ste seksi nedvosmisleno će i u njemu probuditi želju da vam pokaže kako delujete na njega.

"Potreban si mi"

Želja i potreba su osnovni ljudski nagoni koji u ljubavnim odnosima stvaraju bliskost i povezanost. Ovakvom izjavom dajete do znanja koliko vam znači u emotivnom smislu, a što je više emocija - seks će biti strastveniji.

"Ponesi i flašu vina"

Ovakva poruka jasno daje do znanja da vam je večeras stalo do uživanja. Hrana i piće često se povezuje s dobrim seksom, a vino je poznati afrodizijak. Tako će čitav dan moći da razmišljate o hedonističkim užicima kod kuće.

"Upucavao mi se ...."

Iako se nije dobro prečesto igrati s ovakvim izjavama, posebno ako niste sasvim sigurni u stabilnost vašeg odnosa, povremena inekcija ljubomore može napraviti čuda za libido muškarca. Činjenica da ste poželjni, ali i naznaka moguće konkurencije lako će rasplamsati strasti.

"Hvala ti"

Malo zahvalnosti, bilo da je reč o tome što je nešto popravio kod kuće, priskočio u pomoć ili jednostavno uradio nešto što korisno, jasno će mu dati do znanja da ga cenite. Osim toga, to će partnera podsetiti da ste tim - u spavaćoj sobi (u kojoj možete demonstrirati zahvalnost), ali i van nje.

"Odlično si mirisao jutros"

Zvuči i previše jednostavno, ali pali. Ovakvom izjavom partneru dajete do znanja da ga primećujete i želite, a ne postoji bolji afrodizijak od toga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati