Ljubav

Direktno.rs

20. 03. 2023. 21:52 1

Šta doručkuješ? To otkriva seksualne apetite

Jela od jaja, musli, pekara ili uvek isti doručak... Evo šta to otkriva...

Da li ste ikada čuli narodnu izreku: kakav na jelu, takav na delu? Psiholozi tvrde da činjenica kako neko jede, odnosno kakve su mu jutarnje prehrambene navike, može otkriti i kakav je u krevetu. Da li je to zaista tako, proverite sami!?

1. Kafa za poneti

Ujutro ti ne treba mnogo, ali svakako moraš da popiješ kafu. Bez toga ništa ne funkcioniše, tako da nećete izgubiti puno vremena, a usput "grabiš" i svoj mini doručak. Slično je i u seksu, zato nećete imati problema ni sa seksom na jednu noć ili seksom "na brzaka". Međutim, u novoj vezi trebaće vam mnogo više vremena da se otvorite.

2. Nešto slatko

Bilo da se radi o kroasanu ili palačinkama vaš početak dana mora da bude prijatan. Niste samo ekspert, već i pravi romantičar. Za vas seks definitivno uključuje dugu i nežnu predigru, a nakon seksa obavezna je i runda maženja.

3. Musli

Svako ko vas pznači kao ekološki nastrojenu dosadnu osobu samo zato što najviše volite činiju muslija za doručak, apsolutno greši. U vama je još uvek malo dete i to možete reći i u krevetu. Divlji ste i želite da živite i da se zabavite. Privlači vas avantura, zbog čega ne ograničavate seks isključivo na krevet.

4. Zeleni smoothie

Otvoreni ste za nove trendove, uvek želite da iskusite nešto novo i bez problema ćete prevaliti dodatni kilometar do uspeha. Vaša spremnost da izađete van zone komfora dobro će doći i vašem partneru. Malo vezivanja, seksi igračaka ili inspiracije iz Kama Sutre - otvoreni ste za sve, piše Miss7.

5. Jela od jaja

Uvek je to isti sastojak, ali uvek različita kreacija: rovito, tvrdo kuvano, kajgana sa slaninom, jaja Benedikt ili prženice. Niste jednolična osoba pa ako ste u dugoj vezi i osećate se sigurno, rado ćete isprobati nove stvari.

6. Neki fini pekarski proizvod

Praktični ste, ali ponekad malo previše pragmatični. Volite da pravite nešto lepo za sebe. Jako ste samopouzdani i šta želite - to i uzmete. Svako ko se upusti u seks sa vama može da doživi i nauči mnogo toga.

7. Uvek isti doručak

Kriška hleba sa sirom/putrom/salamom/pekmezom/medom - šta god da čini vaš klasični doručak, svako jutro jedete istu stvar. Osimdoručka, volite da i u krevetu bude vrlo jednostavno. Upražnjavate klasične seksualne poze poput misionarske, "doggy" ili tzv. kašike - po mogućstvu sa dugogodišnjim partnerom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]

Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati