Ljubav

Direktno.rs

10. 02. 2023. 22:01 1

Tri nepisana pravila seksa

Seks je sjajan, zabavan, božanski, predivan... I tako bismo mogli unedogled, ali to je zapravo samo ulepšavanje stvarnosti, jer istina baš i nije toliko ružičasta...

Kada je u pitanju seks, postoje neke činjenice ili pravila o kojima se ne priča, a svi ih znaju, odnosno svi su ih svesni. Predstavljamo vam neke od njih:

Predigra je važna

Naravno da je nekad i brzinski seks super opcija i nemate uvek vremena da provedete sate u krevetu, ali kad imate onda neka predigra bude obavezna. Između ostalog i istraživanje časopisa "Journal of Sex Research" otkrilo je da žene prvo žele predigru u trajanju od 11 do 13 minuta, a onda i 14 do 16 minuta seksualnog odnosa od trenutka penetracije. To bi značilo da ukupno seks s predigrom mora da traje bar 25 do 30 minuta kako bi užitak bio potpun.

Prvi seks s partnerom nikad nije najbolji

Prvi put ste goli jedno pred drugim, nemate pojma kakav je ko u krevetu. Hoće li biti dobar/a? Milion pitanja proleteće vam kroz glavu, ali sve što treba da uradite jeste da se opustite i prepustite. Na sve gledajte kao na priliku da se još bolje upoznate, a s vremenom ćete doći do savršenstva.

Seks je smešan

Ispuštate čudne zvukove, pravite urnebesne grimase, a razne poze takođe sa sobom donose određenu dozu veselja. Kada je nešto smešno, nasmejte se. Nemojte dopustiti da vam takve situacije budu neugdne jer one to nisu. One su normalne i događaju se svima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati