Ljubav

Direktno.rs

26. 01. 2023. 21:56 1

"Recept" za savršen seks

Saveti za dobar seks su literatura koja se uvek čita - nekad krišom, nekad javno uz komentare. Bez obzira što ovih saveta ima verovatno isto koliko i onih za mršavljenje, ovaj trik se radi u samo tri koraka i garantuje uspeh.

Dakle, evo kako u tri laka koraka da dođete do savršenog seksa:

Prvi korak: KONCENTRACIJA

Naučite da se usredsredite na ono šta je bitno, u ovom slučaju seksualni odnos s vašim partnerom. To znači da ćete naučiti da ignorišete razna ometala, zvuke, to kako izgledate vaš partner/partnerka u određenoj pozi i sve drugo što vas dekoncentriše.

Drugi korak: MIRAN UM

Možete da umirite vaš um ako duboko i svesno dišete, a sve misli koje vam se motaju po glavi jednostavno prihvatite i pustite da prođu, a vi se prepustite odnosu sa partnerom. Nemojte da se truditi da ne mislite na nešto ili da ne čujete neki zvuk, nego prihvatite misao, poslušajte zvuk i pustite da ih nestanu. Ukoliko imate problema s koncentracijom, počnite da meditirate u slobodno vreme.

Treći korak: PRISUTNOST

Žene tvrde da im je najvažnije da budete prisutni. Nisu bitna seksualna pomagala, seksi donji veš i egzotične poze, nego jednostavno prisustvo tokom samog seksualnog odnosa. Ukratko, ako ste odlučili da vodite ljubav, jednostavno zaboravite na sve drugo i usredsredite se na to da zadovoljite partnera, a on će se usredsrediti na to da zadovolji vas. Budite prisutni u trenutku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]

Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati