Ljubav

Direktno.rs

02. 01. 2023. 21:56 0

Zvukovi u seksu su kao "om" u meditaciji: Opušteno, glasno!

Eksperimentišite sa seksi zvukovima čak i pre nego što se osetite uzbuđeno. Kao što kažete "njam" pre nego što probate ukusnu hranu.

Ako to do sad niste znale, za vreme seksa trebalo bi da proizvodite određene zvukove ako želite da povećate užitak sebi i partneru, kaže Pamela Madsen, savetnica za žene koje imaju problema s ljubavnim vezama i seksom.

Kaže da se većina žena tokom seksa vodi pravilom - "tiho i brzo", što je pogrešno. Ispuštanje zvukova je nešto što magično deluje na osećaj zadovoljstva.

- Razmislite o tome. Da li ste ikada rekli "njammmm" pre nego što ste počeli da jedete neko odlično jelo? Da li je to povećalo vaše zadovoljstvo u jelu? Možete da se kladite da jeste! Zato to i radimo. Kada pustimo zvukove u naš život, mi zapravo pokrećemo senzualno zadovoljstvo koje struji kroz celo telo. Razmišljajte o zvuku kao o predjelu za zadovoljstvo. Proizvodnja zvukova zadovoljstva budi naše telo, a čak može da bude početak našeg erotskog uzbuđenja - kaže Pamela.

Ovo su još neki njeni saveti na tu temu:

 

Neka zvuk bude početak erotskog doživljaja

Eksperimentišite sa seksi zvukovima čak i pre nego što se osetite uzbuđeno. To može da bude režanje, predenje ili bilo koji drugi zvuk koji čini da se osećate seksi. Pokušajte od zvuka koji proizvodite da napravite to da bude početak erotskog doživljaja, a ne samo nusprodukt. Pratite šta se događa i kako se osjećate.

Seks zvukovi partneru su vrlo seksi

Obratite pažnju da li zvukovi kao da imate orgazam dodatno uzbuđuju partnera tokom vođenja ljubavi. Pamela kaže: "Kladim se da uzbuđuju!" Naime, takvi zvukovi mogu da budu ohrabrujući za vašeg partnera jer - seks zvukovi su seksi.

To je kao "om" tokom meditacije

Stvaranje seksi zvukova pomaže nam da izađemo iz svojih glava i uđemo u svoja tela. To je nešto kao izgovarati "om" tokom meditacije. To smiruje naš um i od toga prestajemo da razmišljamo. U seksu se sve svodi na osećanja pa stvaranje seksi zvukova pomaže da se ostane duže u trenutku erotske povezanosti.

Opustite se i dajte sebi oduška

Pokušajte stvarati seksi zvukove za vreme masturbacije. Obratite pažnju kako to zvuči i kako deluje na osećaj uzbuđenosti. Čak pokušajte da proizvodite zvukove nalik onima kod orgazma i pre početka samozadovoljavanja. Opustite se i dajte sebi oduška jer vas niko ne vidi niti čuje. To je istraživanje sveta zadovoljstva i u tome nema ništa loše, preneo je Huffington Post.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]

Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati