Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Ljubav

Direktno.rs

12. 09. 2022. 21:59 0

Šta žene čini dosadnim u vezi? Muškarci otkrivaju

U ljubavnoj vezi ne svodi se sve samo na seks, ima nečeg i u jednostavnom druženju. Potrebno je da obe strane ulože jednak napor da bi veza napredovala i da, što je najvažnije, ne bude dosadna. Pa opet, ako jedna osoba u vezi ne zna kako da bude svom partneru zanimljiva, male su šanse da veza uspe.

Svima nam se to dogodilo, bilo na prvom sastanku ili nakon par godina veze, da sedimo kraj osobe i ne znamo o čemu da pričamo sa njom. Danas vam u našoj galeriji otkrivamo šta je to što muškarci smatraju veoma dosadnim u pogledu žena. To su sve one stvari koje ih navode da beže što dalje mogu od njih.

Žena koja ne želi nikad da proba nove stvari

Jednom muškarcu koliko god privlačna žena bila, dosadiće čim shvati da ona nije spremna da ikad odstupi od svoje svakodnevice. Većini pripadnika muškog pola dopadaju se žene otvorenog ume, koje su spremne za izazove i otkrivanje novih stvari. Žena bi trebalo da je voljna da iskusi život punim plućima kako na polju seksa, tako i intelekta, društva i kulture.

Nema naviku da sluša druge

Veza se sastoji od pripovedanja i slušanja. Ako je samo jedna strana ta koja ima ove odlike, a druga ona koja obožava boju svog glasa i nikad ne sluša partnera, vrlo lako će doći do raskida veze. Ako žena muškarcu ne dozvoljava da progovori i večito vodi dosadne monologe, to je karta u jednom svima dobro poznatom pravcu.

Nema svoje prijatelje i želi sve vreme da provede sa partnerom

Deluje zaista ironično, ali čak i ako je muškarac do ušiju zaljubljen u neku ženu, ona će mu postati dosadna ako se ne odvaja od njega. Muškarcima su prijatelji važni, pa im je samim tim važno i da žena ima svoje prijatelje i da sa njima nekad provodi vreme. Razlog je sasvim jednostavan: to vezu čini interesantnijom, jer će uvek imati nešto novo da mu ispriča.

Nema ništa interesantno da kaže

Od svega navedenog, muškarcima je najdosadnija žena koja nema ništa zanimljivo da kaže, bilo o sebi, svom životu ili pogledu na svet. Samo prazna školjka, veoma brzo postane prevaziđena. Osoba bez perspektive, planova, istorije ili jednostavno želje da nasmeje onog ko je kraj nje nekom lepom pričom, apsolutno nikom nije interesantna.

Preuzima ličnost muškarca

Poželjno je da osobe u vezi imaju slična interesovanja, kao i da vremenom pronalaze nove stvari koje će im se sviđati i koje će raditi. Međutim, ono što nije poželjno je da žena apsolutno preuzme lična interesovanja muškarca, i nazove ih svojima. Da je to privlačno muškarcu, njemu niko osim njega samog ne bi ni trebao. Njega zanima ono što žena donosi u vezu, njena vlastita ličnost, a ne kopija njegove.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Čekajući novu Vladu

Zoran Živković [03.10.2022.]

Anketa

Poskupljenje čega vam je najteže palo?

Rezultati

Video dana

Žmurke