Ljubav

Direktno.rs

27. 04. 2022. 22:00 0

Pet stvari o seksu koje muškarci žele da žene znaju

Seks je u osnovi isto što i mnoge stvari u životu - praksa stvara majstora. Ali kao što je poznato – ako neku vežbu uradite pogrešno, ona ne vodi nikuda. Idealno bi bilo da su oba partnera majstori i zato bi muškarci, voleli da žene znaju sledećih pet stvari:

1. Žena tu i tamo mora da preuzme inicijativu

Povremeno i žena treba da inicira seks. Inače, od muškarca se obično očekuje da pristupi seksu kao dominantan akter. Međutim, kada se te uloge promene, makar ponekad, to može biti veoma uzbudljivo i za nju i za njega.

2. Ne zaboravite da komunicirate

On ne traba da potroši pet ili deset minuta na nešto što se njoj uopšte ne dopada. Seks nije vreme kada moramo da budemo pristojni i stidljivi – to je vreme kada treba da otvorimo usta da kažemo šta su naše želje i očekivanja. Tako će oboje biti srećni na kraju.

3. Ponekad ni muškarci nisu raspoloženi za seks

Mnogima to zvuči kao mit. Kao laž. Možda kao šala. Ali to je zapravo istina. Ponekad se desi. I to se ne može promeniti.

4. Žena treba da otkrije koje su njene skrivene fantazije

Ako je devojka sklona nekim neobičnijim seksualnim praksama, posebno ako su one fizički pomalo 'sumnjive', ona to treba da otkrije. Nije na njemu, na primer, da nagovesti sado-mazo seks, jer mu takvi nagoveštaji umesto srećnog završetka mogu doneti policijski dosije. Ako želi nešto posebno u krevetu, žena mora sama da ga pozove na to.

5. Nema poverenja u kontracepciju sve dok muškarac dobro ne poznaje ženu

U ovome nema ništa lično, ali muškarac može da veruje da žena zaista koristi kontracepciju samo kada je dobro poznaje. Sve ostalo je nerazuman rizik i muškarac će radije obezbediti miran san korišćenjem kondoma.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]

Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati