Ljubav

Direktno.rs

02. 05. 2022. 22:02 0

Posle koliko sastanaka je idealno imati seks

Kažu da pravo vreme za vođenje ljubavi sa novim partnerom ne postoji, kao i da je sve stvar osećaja i želje, ali i ličnog izbora. Ipak, jedno istraživanje se bavilo ovom temom i došlo je do zanimljivih rezultata.

Oko 5.500 samaca u Americi, odgovoralo je na pitanja Match.com, koja su bila vezana za sastanke, uključujući i pitanje „nakon kog viđanja su odlučili da vode ljubav sa partnerom“. Najveći broj ispitanika odgovorilo je da se to desilo nakon petog viđanja.

Prema istraživanju Singles in America, 35 odsto ljudi je izjavilo da su najsrećniji bili u vezi koja je započela vođenjem ljubavi na petom sastanku. Ono što je možda iznenađuje jeste da je 25 odsto muškaraca i žena izjavilo da se kod njih avantura za jednu noć kasnije pretvorila u vezu.

Zašto na petom viđanju? Naučnici kažu da do petog susreta možete bar delimično upoznati osobu sa kojom izlazite. Do tada bi trebalo da znate jesu li pristojni, zabavni, simpatični, veseli ili tmurnog raspoloženja, 'filozofski' nastrojeni, optimistični ili neprijatni, naporni, bezobrazni i slično.

Ako do petog viđanja još ne možete da odgovorite na neka osnovna pitanja o vašem izabraniku ili izabranici, zapitajte se da li skriva nešto od vas ili da li je jako zatvorena osoba. To će vam dati odgovor na pitanje da li želite da budete sa nekim takvim u vezi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]

Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati