Ljubav

Direktno.rs

05. 09. 2021. 21:36 0

Ukoliko želite i drugi sastanak: Ključno je ponašanje za stolom

Loši maniri, a pogotovo loši maniri za stolom, mogu da pokvare kompletan utisak o vama. Posebno ako se za istim stolom nalazi vaš potencijalni budući partner. I ako se to dešava na vašem prvom sastanku.

Niko ne voli lizanje noževa i razgovor punim ustima

Istraživanje, koje je sprovedeno u Velikoj Britaniji, je pokazalo da se čak 83 odsto ljudi gnuša kada na prvom ljubavnom sastanku, ukoliko se on organizuje u restoranu, partner ili partnerka ližu nož, koriste prste da bi prineli hranu ustima, ili razgovaraju punim ustima.

Istraživanje na više od 2.000 osoba je otkrilo koje stvari na sastancima mogu sasvim da unište veče, a koje da ga ulepšaju.

Osim toga, smetalo im je proveravanje mobilnog telefona za vreme večere, kao i držanje istog na stolu. Bili su skloni da zamere i uzimanje pauze za cigaretu, grickanje noktiju i izduvavanje nosa za stolom.

Dobra vest je da postoje i jednostavni načini da ulepšate sastanak

Pomenuta studija je pokazala da 85 odsto ispitanika samo želi da njihov partner pokaže interesovanje za njih, a postavljanje pitanja je najbolji način za to.

Dobar kontakt očima je takođe veoma važan, kao i ljubaznost prema osoblju restorana. Za mlade od 18 do 24 godina, pristojnost je glavna stvar koju traže, što ukazuje na to da su standardi za sastanke potencijalno niski, ako je to sve što žele.

Više od polovine ispitanika se izjasnilo da prvi sastanak ima veliki uticaj na to da li će se nastaviti da izlaze zajedno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]

Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati