Kultura

Direktno.rs

05. 08. 2024. 09:12 1

Sergej Trifunović pobegao iz Beograda sa ženom! Nećete verovati koji GLUMAC ih je ugostio (FOTO)

Glumac Sergej Trifunović uživa u bračnom životu, a sada su on i njegova novopečena supruga Isidora odlučili da letnje dane provedu u prirodi.

Naime, supružnici su posetili Zlatibor i tamo uživali u duruštvu proslavljenog srpskog glumca Dragana Gagija Jovanovića. Poznato je da on već duže vreme na ovoj planini ima vikendicu koja je smeštena u izolovanom delu, daleko od gužvei da tamo rado provodi vreme. Sada je ugostio i mlađeg kolegu i njegovu suprugu.

 - Moj rođak sa planine -  napisao je šaljivo Sergej ispod fotografije na kojoj su on i njegova supruga nasmejano pozirali zajedno sa Gagijem.

Zemunac pronašao mir na Zlatiboru

Iako je Zemunac od glave do pete, a ima i kuću u najlepšem delu ove varoši na Dunavu, popularni glumac zaljubljen je i u mesto Ribnicu, kod Zlatibora, gde provodi svaki slobodan trenutak. Do vikendice Dragana Jovanovića, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima. Pastoralni prizori za kakvima u ludilu današnjeg vremena sve češće žudimo.

  - Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo ceo život. Jednostavno, dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo jedna uspomena i da bude lepa turistička destinacija - priznao je svojevremeno Gagi u intervjuu za Al Jazeeru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati