Kultura

[ Izvor: Mediji ]

14. 07. 2024. 09:09 1

Slavni komičar: Bio sam seksualno zlostavljan

Američki komičar Kris Rok na sceni je decenijama, ali je njegov karijerni uspeh poslednjih godina stavljen u stranu nakon skandala na dodeli Oskara, kada ga je Vil Smit ošamario pred milionskim auditorijumom.

Od tada javnost posebno intrigiraju detalji iz života ove dvojice muškaraca koji su napravili skandal na svetskom nivou, pa su tako isplivali i manje poznati detalji iz Krisovog života.

Niame, komičar je ranije bio zlostavljan, o čemu je jednom govorio.

- Filmski lik s kojim mogu da se poistovetim je Tim Robins u filmu "Bekstvo iz Šošenka". Svaki dan je bio pakao. Crnac sam, pa sam dobio puno batina i fizički sam bio uništen, a bilo je i seksualnog zlostavljanja, ali nisam bio silovan - priznao je Rok, što je preneo "Indy100", a onda je i dodao da je bio na meti svojih vršnjaka belaca.

- Patim od velikog ega i niskog samopoštovanja. A kad kažem "veliki ego", radi se samo o pričanju viceva. Ako to ima neke veze s mojim poslom, ja sam najveći radnik, ali ponekad se jednostavno osećam da nisam vredan ničije pažnje, ničije ljubavi, bilo kakvog priznanja, bilo čega - rekao je Kris tada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati