Kultura

[ Izvor: Mediji ]

04. 03. 2024. 20:10 18

"Nema mlade glumice koju Lečić nije seksualno uznemiravao"

Glumica Anđela Jovanović odbila je da igra u istoj sceni sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji "Radio Milena", nakon čega ju je glumac tužio.

Naime, kako je "Blic" pisao, Lečić potražuje od mlađe koleginice 300.000 dinara za "povredu časti i ugleda", a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji "Radio Mileva", dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Jovanovićevu je koleginica Milena Radulović među prvima javno podržala zbog njene odluke da ne želi da bude u istom kadru sa Lečićem. Milena je u obraćanju navela da ne postoji mlada glumica koja nije imala iskustvo sa "seksualnim uznemiravanjem" kada je rad sa Lečićem u pitanju.

- Podrška, Anđela! Zato što, nevezano samo za slučaj koji je odjeknuo, ne postoji mlada glumica koja je radila sa Lečićem i nije imala situaciju koja bi se danas jasno i zakonski nazvala seksualnim uznemiravanjem. I to je celoj branši dobro poznato - napisala je glumica na svom Instagramu.

Anđela Jovanović potvrdila da ju je Lečić tužio

Ćerka Gagija Jovanovića potvrdila je da je Lečić protiv nje podneo tužbu.

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji "Radio Mileva". Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je za "Blic" Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati