Kuhinjica
07. 04. 2024. 06:07 0
Sočne šnicle u kremastom sosu
Sočne i meke šnicle spremljene na ovaj način su ručak koji se ne zaboravlja.
Potrebno je:
1kg mesa
200 grama crnog luka
300 grama pečuraka
500 grama spanaća
1 kesica krem supe od pečuraka
500 ml mleka
Za marinadu: So, suvi začin, senf, biber, majčina dušica, ruzmarin i ulje.
Priprema:
800gr do 1kg mesa isečenog na šnicle (Meso ulupajte, usolite, začinite i ostavite da odstoji u marinadi najmanje 1h)
Šnicle ispržite na ulju. U istoj posudi ispržite 200gr crnog luka i 300gr šampinjona, a potom dodajte 500gr spanaća
Dodati: 1 kesicu krem supe ili sos od pečuraka, 500ml mleka. Vratiti šnicle u posudu pa dodati beli luk i začine po ukusu. Na kraju dodati peršun. Vaš obrok je za pola sata na stolu.
Komentari 0
ostavi komentar