Kuhinjica
06. 06. 2021. 06:50 0
Rafaelo torta sa keksom koja se ne peče
Za manje od pola sata napravićete pravu tortu koju možete poslužiti u svim prilikama.
Sastojci:
1 l mleka
150 g šećera
160 g praška za puding sa ukusom vanile
120 g putera
100 g kokosa
50 g bele čokolade
50 g kokosa
keksPostupak:
U kalup ređati na dno keks, prethodno umočen u mleko.
Zatim u mleko stavite šećer i puding, promešajte i zakuvajte. Sklonite sa ringle i dodajte belu čokoladu i puter pa dobro umešajte. Ohladite 15 minuta. Nakon toga dodajte kokos, dobro promešajte pa stavite jedan deo preko keksa u kalup. Zatim još jedan red keksa i fila i još jedan (ukupno tri).
Završite filom i pospite kokosom.
Komentari 0
ostavi komentar