Kuhinjica

Direktno.rs [ Izvor: The Sun ]

23. 03. 2020. 12:16 0

HIT Toalet papir koji sada možete i da JEDETE

Teško bi bilo ući u supermarket i ugledati prepune rafove toalet papira, jer zbog pandemije koronavirusa mnoge zemlje se suočavaju sa nestašicom ovog artikla.

Ali jedan talentovani poslastičar iskoristio je svoje veštine i napravio tortu koja će nasmejati mnoge i možda pomoći nekima da sagledaju ovu nestačicu iz druge perspective. Torta koja spolja izgleda kao rolna toalet papira je zapravo ukusna čokoladna poslastica!

Ben Kulen (29) iz Čestera zavarao je 155.000 svojih Instagram pratilaca kada je objavio seriju slika u kojima je predstavio svoju najnoviju kreaciju, a u opisu fotografije je apelovao na ljude da brinu o ugroženim porodicama u njihovom okruženju za vreme pandemije koronavirusa.

Pored slika neverovatne torte, napisao je: "Ako bi svi shvatili ovu pandemiju toliko ozbiljno kao što smo shvatili, sada, nestašicu toalet papira, onda imamo neke šanse! Pazite na sebe, svoju porodicu i na svakog ko je ranjiv!"

Torta je privukla pažnju mnogih na društvenim mrežama, a ogroman broj pratilaca priznao je da u početku nisu shvatili da je to torta.Jasno impresioniran veštinom poslastičara, jedna osoba je napisala: "U početku sam bio kao ... ko je objavio sliku rolne toalet papira!! ?? Onda sam pogledao ostale slike i nisam mogao da poverujem.. Odličan kolač!”

Dok su neki hvalili umetnika drugi su ipak hteli malo da se našale: "Sviđa mi se! Koliko druže? Situacija je postala kritična."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati