Horoskop

Direktno.rs

19. 08. 2024. 19:47 0

Baba Vanga je tvrdila da ova 3 znaka nemaju sreće u životu - rođeni su da se muče

Svima je već poznato da se za Baba Vangu tvrdi da je jedna od najvećih proročica prošlog veka. Njena predviđanja se i danas spominju, ali i ostvaruju onako kako je rekla.

Baba Vanga je verovala da horoskop nije baš naklonjen svima i da su tri horoskopska znaka osuđeni da se muče tokom celog života. 

Kao da ih univerzum testira i da im na put neprestano baca još novih prepreka, a evo o koja se tri znaka radi.

Vaga

Vage su pametni ljudi, diplomatski nastrojeni i skloni tome da budu mirotvorci. Najviše cene harmoniju i ravnotežu, rado priskaču u pomoć, teško im je da odbiju bilo koga, a očekuju da se i drugi tako postave prema njima. Ipak, Vanga je smatrala da neretko nemaju mnogo sreće u životu, ali da to mogu da prevaziđu time što će biti odlučniji, više razmišljati o svojim postupcima i pomiriti se sa tim da moraju da preuzemu odgovornost za sve što im se događa u životu.

Rak 

Problem Rakova je pesimizam, često tuguju i žale se na sve i svašta, a to može da odbije čak i one koji su im najbliži. To je koren mnogih neuspeha u njihovom životu, iako su porodični i dobri ljudi, koji cene udobnost svog doma i porodičnu idilu. Sve što im treba da prevaziđu zlu kob u svom životu jeste malo optimizma i vedrijeg pogleda na svet.

Jarac

Jarčevi su veoma vredni radnici, ali je njihov život uglavnom borba sa preprekama koje sami sebi nametnu. S druge strane, pripadnici ovog znaka obdareni su sposobnostima da se u životu nose i sa najsloženijim problemima. Po prirodi su izdržljivi, tvrdoglavi i neverovatno odlučni, ali ove osobine moraju da neguju od detinjstva kako bi im pomogle kada dođu teški trenuci.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Pozdrav iz Srbije

Zoran Živković [09.09.2024.]




Video dana

Daj da ti pomognem

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati