Horoskop

Direktno.rs

13. 08. 2024. 19:55 0

Stiže pun Mesec u Vodoliji! 4 znaka očekuju dramatične promene

Pun Mesec očekuje nas 19. avgusta u Vodoliji i imaće snažan uticaj na sve zankove, a posbeno na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije.

Pun Mesec u Vodoliji donosi energiju koja se fokusira na slobodu, individualnost, i inovacije. Ova astrološka pojava često izaziva osećaj potrebe za oslobađanjem od ograničenja i traženjem novih, nekonvencionalnih rešenja.

U tom periodu, ljudi mogu osećati snažnu potrebu da izraze svoje jedinstvene ideje i da se povežu sa zajednicom na dublji, ali i nekonvencionalan način.

Vodolija je znak koji vlada tehnologijom, budućnošću i humanitarnim pitanjima, pa se tokom Punog Meseca u ovom znaku mogu pojaviti inspiracije za rad na projektima koji donose društvenu korist ili koji unose promene u način na koji živimo i komuniciramo.

Emocije mogu biti intenzivne, ali sa naglaskom na razmišljanje i analizu, umesto na impulsivno delovanje. Ovaj period može biti dobar za oslobađanje od starih obrazaca i za prihvatanje novih ideja koje mogu poboljšati vaš život ili živote drugih.

Međutim, važno je paziti da se ne pretera sa naglašavanjem individualnosti na štetu bliskih odnosa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati