Horoskop

Direktno.rs

16. 07. 2024. 20:05 0

Stiže "dvostruki" pun Mesec u Jarcu! 4 znaka neka se spreme za velike promene

Pun Mesec očekuje nas ponovo u zemljanom znaku Jarca 21. jula, što će biti drugi put za dva meseca. Ovaj pun Mesec imaće veliki uticaj na sve znakove, naročito na Jarčeve, Ovnove, Rakove i Vage.

Pun Mesec u Jarcu je astrološki događaj koji kombinuje energije Meseca i Jarca. Jarac je zemljani znak poznat po svojoj disciplini, ambiciji i praktičnosti. Kada je Mesec u Jarcu pun, ovo može doneti osećaj ozbiljnosti i odgovornosti, kao i potrebu za stabilnošću i struktrom u životu.

Ovaj period može biti vreme kada se fokusiramo na dugoročne ciljeve i karijeru. Mnogi mogu osećati povećanu potrebu za radom i organizacijom, kao i želju da postignu konkretne rezultate. Ovo je dobar trenutak za preispitivanje planova i strategija, kao i za donošenje praktičnih odluka.

Međutim, emocije mogu biti suzdržane tokom ovog perioda jer Jarac nije poznat po izražavanju osećanja. Može doći do sukoba između emotivnih potreba i profesionalnih obaveza. Važno je pronaći balans između ličnih i profesionalnih aspekata života.

Pun Mesec u Jarcu može nas podsetiti na važnost odgovornosti i posvećenosti, ali i na potrebu da se ne zaborave emotivne potrebe i međuljudski odnosi.

Kao i svaki pun Mesec, pa tako i ovaj, on simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati