Horoskop

Direktno.rs

11. 07. 2024. 20:07 0

Venera je ušla u Lava! Eksplozija strasti za 3 znaka do 5. avgusta

Venera, planeta ljubavi, ušla je danas u Lava, gde donosi ljubavne susrete za Lavove, Strelčeve i Ovnove. Kraljica ljubavi zadržaće se u Lavu do 5. avgusta kada prelazi u Devicu.

Venera u Lavu simbolizuje ljubav koja je dramatična, strastvena i puna energije. Osobe sa Venerom u Lavu često imaju potrebu da budu u centru pažnje i da se osećaju posebnima u svojim vezama.

Oni vole da impresioniraju druge i često traže partnere koji će ih obožavati i poštovati.

Romantičnost

Ljudi sa ovim položajem Venere često imaju sklonost ka grandioznim gestovima u ljubavi. Oni vole da izražavaju svoje emocije na veliki način i očekuju isto od svojih partnera.

Lojalnost

Iako traže puno pažnje i priznanja, osobe sa Venerom u Lavu su veoma lojalne i posvećene svojim partnerima. Njihova ljubav je često duboka i iskrena.

Kreativnost

Venera u Lavu donosi kreativnu energiju u ljubavne odnose. Ove osobe uživaju u umetnosti, muzici i svim oblicima kreativnog izražavanja, što može igrati važnu ulogu u njihovim vezama.

Potreba za divljenjem

Osobe sa Venerom u Lavu često žele da budu centar pažnje u svojim vezama. Oni uživaju kada im se partneri dive i kada ih obasipaju komplimentima.

Glamur

Ove osobe često privlače luksuz i vole da se okružuju lepim stvarima. Oni uživaju u raskoši i mogu biti skloni trošenju novca na stvari koje im donose radost i zadovoljstvo.

Venera u Lavu donosi vatrenu i strastvenu energiju u ljubavne odnose, sa naglaskom na izražavanje emocija i potrebu za pažnjom i priznanjem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati