Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

30. 06. 2024. 06:55 0

Koga u JULU čekaju nagrade, a kome PUCAJU VEZE

U detaljnom mesečnom horoskopu, saznajte šta će vas čekati do kraja jula 2024. godine.

OVAN

Ljubav

Prva dekada meseca slobodnim Ovnovima može doneti da neke propuštene ljubavne prilike ponovo postanu aktuelne, da se stare simpatije vrate u vaš život ili čak da dođe do kontakta sa nekim od bivših partnera. Sa malo sreće i nešto više truda ono što je bilo može postati ono što jeste. Već od ulaska u drugu dekadu - eto novih ljubavnih dešavanja, eto prilika za uživanje, dobar provod i strasti, eto malo ljubavnih avantura i vrućih letnjih noći. Poslednja dekada meseca vama je posebno aktivna - flerta i slatkih letnjih dogodovština će biti koliko ti duša ište. Dok slobodni luduju, oni zauzeti su naročito tokom prve dekade jula posvećeni porodici, domu i okrenuti samo voljenoj osobi. Ovaj period je izvrstan da se neki odnosi koji su bili malo klackavi u prethodnom periodu - sada ponovo nađu na stabilnom tlu.

Posao

Rezultati vašeg poslovnog angažovanja će pristizati sporije, ali budite sigurni da će doći, što će posebno biti vidljivo u drugom delu meseca. U prvoj dekadi očekujte više troškova (za dom, porodicu, odmor plus redovni izdaci), a od ulaska u drugu dekadu stanje finansija se popravlja i u par navrata ćete imati priliku da zaradite prilično fine sume (ovo može biti od redovnog posla, ali je otvoreno i da ti prilivi idu od dodatnih poslovnih angažmana ili neke vrste posredovanja). Korektni odnosi sa saradnicima i kolegama.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu, a i grlo će vam povremeno biti dosta osetljivo.

BIK

Ljubav

Ne postoje razlozi da vaše emotivne relacije i odnos sa voljenom osobom ne budu kvalitetni tokom jula. Vas dvoje ste u dosta dobroj fazi, postoji razumevanje i bliskost, kao i međusobna podrška. Eventualno bi vama mogao doći malo zahtevniji period, najpre tokom druge dekade meseca (a može da se vezuje za situaciju sa ukućanima ili u poslovnom segmentu), pa gledajte da negativnu energiju i nervozu ne prenosite u odnos sa partnerom. Što se tiče slobodnih Bikova - prva polovina meseca je odlična za ljubavna dešavanja. Više nego interesantne i inspirativne priče se mogu pokrenuti u trenutku - a što je još lepše - nove ljubavi pokrenute u ovom periodu su trajnog karaktera. Nećete biti bez emotivnih prilika ni u drugom delu jula, ali će one možda za vaš ukus biti previše burne i dramatične.

Posao

Neke vam situacije na poslu ne prijaju - da li je to odnos sa šefovima, kolegama, način rada ili nešto deseto - u suštini nije ni važno, ali jeste bitno da sada baš i nije pravi trenutak da pravite bilo kakve preseke, pogotovo ne one ishitrene. Stanje finansija će krenuti na bolje od ulaska u treću dekadu meseca, a do tada - šareno, pogotovo što će biti više troškova oko kuće i porodice. Prvi deo meseca je nešto aktivniji poslovno, a ukoliko ste u mogućnosti - drugi deo jula iskoristite za odlazak na odmor.

Zdravlje

Dosta nervoze je prisutno kod vas, pa bi vam bilo potrebno rasterećenje i odmor.

BLIZANCI

Ljubav

Oscilacije koje su postojale u partnerskim odnosima tokom juna donele su i partneru i vama promenljiva raspoloženja, a moguće je da ste u nekim momentima imali i osećaj da odnos stagnira. Stanje se popravlja na bolje već tokom prve nedelje jula - prvo će vaša komunikacija i razumevanje postati kvalitetniji, lakše ćete se dogovarati, ali lakše i napraviti planove za zajednički odmor i više aktivnosti. Od 20. i ulaska Marsa u vaš znak i vaša inicijativa će biti pojačana, pa ne sumnjam da vam sledi mnogo zabavnih aktivnosti sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci - početak meseca jeste malo njanjav i usporen, ali vrlo brzo ćete ući u fazu da se nećete smirivati ni na trenutak. Period je odličan za putovanja i zabavu, ali i za prave vruće letnje ljubavi koje mogu biti čak i ozbiljnije (ako vi budete raspoloženi za to).

Posao

Mlad Mesec u polju zarada i vrednosti uvodi vas u period u kojem će biti boljih prilika za popravljanje vaših finansija - što će posebno biti primetno u drugom delu meseca. Gledajte da ne prosledite novac automatski dalje, jer je to i vreme kada ste više trošadžijski raspoloženi. Što se posla tiče - ako ste se zasitili trenutnog radnog mesta ili firme - dogovori koje budete vodili mogu rezultovati promenama. Generalno - jul je mesec u kojem možete sklopiti neke fine saradnje koje će biti isplative po vas.

Zdravlje

Budite malo oprezniji i pažljiviji u saobraćaju i ne jurcajte kao muva bez glave. Takođe - moguće su povrede, ali i povremeni problemi sa alergijama ili sunčanicom.

RAK

Ljubav

Najvećim delom tokom prve dekade, a nešto manjim do ulaska u treću dekadu - vaši partnerski odnosi će funkcionisati skoro pa besprekorno. Ne samo da će kod voljene osobe i vas biti pojačana bliskost, razumevanje, ali i strast, već će i zajedničke aktivnosti i druženja sa prijateljima doprinositi stabilnom stanju vaše veze. Sa punim Mesecom u partnerskom polju početkom treće dekade jula - moguće su turbulencije koje će stabilni odnosi prevazići bez problema. Što se tiče slobodnih Rakova - prva polovina jula je odlična da se sa nekim "pronađete" i da taj odnos potraje. Neki od vas u tom periodu mogu biti posebno bolećivi na prošlost i sentimentalni - pa neće biti čudno ukoliko dođe do kontakta sa bivšim partnerima i simpatijama. Drugi deo meseca je više rezervisan za zabavu nego za ljubav.

Posao

Ukoliko težite promeni radnog mesta ili pokušavate da pronađete posao - prva polovina meseca je više nego dobra da se napravi kvalitetan dogovor i otvore vrata za promenu. U tom periodu vaše poslovno funkcionisanje će biti uglavnom dobro, obaveza je manje nego inače, a i vi ste u podsticajnom radnom fazonu. Najvećih dešavanja će tokom jula biti na planu finansija - povećani troškovi u više navrata mogu prilično opustošiti vaš novčanik. No, biće prilika i za poboljšanje zarada, najpre u drugom delu meseca.

Zdravlje

Više pažnje je potrebno obratiti na ishranu, jer vam je stomak prilično osetljiva stavka tokom jula.

LAV

Ljubav

Merkur na početku meseca prelazi u vaš znak, desetak dana kasnije priključuje mu se i Venera, kao i Sunce početkom treće dekade - u emotivnim vezama koje su iole solidne ovo će pokrenuti talas lepih dešavanja sa partnerom i to da se osećate više nego dobro u sopstvenoj koži. U onim vezama koje su malo nestabilne trebalo bi se čuvati povremenih naleta posesivnosti, ljubomore ili potrebe da kontrolišemo jedno drugo i vodimo glavnu reč. Slobodni Lavovi - moguć je tokom prve dekade jači talas sentimentalnosti ili čak potrebe da provirite i vidite šta se dešava kod osobe koja je nekada bila vaša i koja je ostavila traga na vašem srcu. No, ono što je bilo ćemo ostaviti iza sebe i okrenuti se novim stranicama života koje u julu obećavaju talas pozitive, opuštenosti, uživanja, pa i po koju prilično solidnu ljubavnu priliku - bilo onu koja će trajati, bilo onu koja će vam samo ulepšati leto.

Posao

Pravi mesec za bekstvo od poslovnih aktivnosti koje su vam u poslednje vreme oduzimale dobranu količinu energije i snage. Bolje bi bilo iskoristiti drugi deo jula za odmor, jer tada će sve što se vezuje za posao donositi baš lepu količinu izazova i stresa - pa bi bilo fino da to izbegnete. No, kako god se organizovali - prva polovina jula je korektna, sve se stiže na vreme i bez mnogo prepreka. Od 15. do 20. napeto - treba izbegavati konfliktne situacije sa saradnicima i šefovima, ali i impulsivne odluke.

Zdravlje

Prilično dobro tokom celog perioda.

DEVICA

Ljubav

Dobar period za uživanje sa voljenom osobom, za pravljenje planova (i brzu realizaciju istih - pogotovo ako se ti planovi vezuju za druženje, uživanje, zabavu, putovanja), dobar period za jačanje strasti, ali i bliskosti, razumevanja, međusobnog poštovanja. Čak je dobar period i za one parove koji su se u prethodnom periodu malo zatalasali, koji su eventualno bili u nekoj statičnoj fazi ili nisu mogli da reše ozbiljna pitanja vezana za njihov odnos - sada je dosta toga rešivo - naravno, ukoliko postoji želja i namera da oboje "prionete na posao". Što se tiče slobodnih - uživajte kad već možete, družite se i okusite sve čari koje donosi ovaj mesec. A moguće je da se "usput" i poprilično zaljubite. Prva polovina jula jeste bolja za ljubav, ali ništa ne fali ni drugoj polovini (osim što to tada više miriše na avanturu).

Posao

I za vas bi bilo dobro da makar jedan deo jula iskoristite za odmor i opuštanje, jer je pritisak poslovnih obaveza i dešavanja i dalje kod vas prilično jak, a takav tempo će se nastaviti i tokom sledećeg meseca. Ukoliko težite promenama - bilo da hoćete da promenite firmu, radno mesto ili da uvedete nove elemente u posao - drugi deo jula meseca je izuzetno povoljan za tako nešto. Finansijska situacija je dosta stabilna, ali očekujte da će vaši troškovi biti pojačani, posebno tokom treće dekade jula.

Zdravlje

Potreban vam je odmor. Tokom prve dekade jula moguće su alergije ili stomačni problemi.

VAGA

Ljubav

Prvih desetak dana jula, iako ništa ne ukazuje na probleme u vašim partnerstvima - kao da nećete biti baš u svom elementu. Možda ćete imati utisak da odnos stagnira, a i vi ćete biti dosta osetljivi i povremeno ćutljivi. Ulaskom u drugu dekadu jula pa sve do kraja meseca rast vašeg raspoloženja će biti više nego primetan. Partnera i vas očekuje dosta zabavnih aktivnosti, društvenosti ili putovanje (pogotovo od treće dekade meseca) i odmor - u svakom slučaju, konačno ćete početi da se osećate opuštenije, vedrije, lepršavije. Vaš odnos se pokreće, pred vama je lep emotivni period. Slobodne Vage - period za druženja i izlaske, period koji vam daje priliku da zablistate baš onako kako vi umete - kreće od ulaska u drugu dekadu jula. Moguće su ljubavi preko društvenih aktivnosti, društvenih mreža, ali i na putovanju.

Posao

Prva dekada je dobra da privedete kraju zahtevne obaveze ili poslovne projekte. Odgovorni ste i posvećeni poslu i nema sumnje da ćete sve obaviti kvalitetno i na vreme. Odnos sa saradnicima i nadređenima će biti dobar. Od ulaska u drugu dekadu meseca nekima od vas sledi nagrada - bilo kroz neku formu napredovanja, bilo kroz poboljšanje finansija, a to je i vreme kada do vas stižu povoljne informacije ili ostvarenje važne saradnje. Stanjem finansija ćete biti zadovoljni u drugom delu jula.

Zdravlje

Osetljivost u prvom delu jula. Ostatak meseca zdravstveno povoljan.

ŠKORPIJA

Ljubav

Iako voljena osoba i vi ulazite u jul mesec u dosta kvalitetnom odnosu - sve je tu - i komunikacija i emocije i strast i međusobna podrška - ipak moramo upozoriti pripadnike ovog znaka na period tokom druge dekade jula. Konjunkcija Marsa i Urana u vašem partnerskom polju ukazuje na nagle i velike preokrete - naravno da ovo ne znači automatski da je promena negativna - apsolutno je moguće napraviti neke značajne iskorake (ozvaničenje veze, veridba, brak, zajednički život) ili uneti talas svežine i uzbuđenja u odnos... ali u nekim emotivnim relacijama ovo ipak može da ukaže na pucanje veze i odvajanje, i to prilično burno. No, svaki par je priča za sebe. Neka vaša bude pozitivna. Slobodni - prva polovina jula može doneti pojačanu sentimentalnost, osvrtanje preko ramena, kontakt, pa čak i pokušaj obnove nekog odnosa. Da li će ovo biti uspešno - zavisiće samo od vas dvoje. I nove ljubavi jesu aktuelne, neko će vas pokrenuti u treptaju oka i uključiti vam sve ljubavne lampice.

Posao

Mnogo toga vam ide na ruku tokom prve polovine jula, poslovna tematika će ići uglavnom lagano, a moguće je da u ovom periodu ostvarite i značajan dogovor, saradnju ili otpočnete sa dugoročnim poslovnim projektom. Tokom druge dekade budite nešto obazriviji u saradničkim odnosima - može biti napetih momenata u kojima treba zadržati strpljenje i biti spreman na kompromis. No, nekima od vas se baš u tom periodu smeši unapređenje. Finansijski ćete biti dobro, iako sa dosta nepredviđenih troškova.

Zdravlje

Čuvajte se predugog boravka na suncu, naročito u drugom delu meseca. Stariji neka u tom periodu češće proveravaju krvni pritisak.

STRELAC

Ljubav

Emotivni odnosi će imati svoje faze uspona i padova. U jul ulazite u promenljivom raspoloženju, dosta ste osetljivi i imate osećaj da se neka pitanja i teme u odnosu na čekanju. Već sredinom prve nedelje meseca doći će do razgovora sa voljenom osobom koji će donekle pokrenuti poboljšanje situacije između vas, a još bolji period vas očekuje ulaskom Venere i Sunca u znak Lava (11. i 22.). U suštini, situacija između partnera i vas će krenuti na bolje, jul će doneti više radosti i uživanja, a možda i po koje putovanje. Slobodni Strelčevi - sentimentalnost i preosetljivost će biti primarni tokom prve dekade meseca. Od ulaska u drugu - sledi značajno popravljanje vašeg društvenog života, lepe i zabavne aktivnosti koje će vam prijati. Sigurno je da ćete imati popriličan broj "udvarača" - birajte šta vam prija.

Posao

Sve do 20. jula, dokle god je Mars u vašem sektoru obaveza i svakodnevice - sigurno je da možete računati na brojne poslovne aktivnosti, ali i na povišenu tenziju - pogotovo tokom druge dekade jula. Izbegavajte situacije (ali i osobe) koje vam unose nemir, čuvajte svoje živce i strpljenje. Ono što je interesantno jeste da baš u tom periodu neki od vas mogu avanzovati ili dobiti solidnu finansijsku nagradu. Baš što se tih finansija tiče - korektna situacija tokom jula i pored dosta jakih troškova.

Zdravlje

Dobro. Tokom druge dekade meseca moguća je jača nervoza, a treba se čuvati i jakog sunca.

JARAC

Ljubav

Većim delom tokom prve polovine meseca, a jednim manjim do 22. jula - slobodni Jarčevi će imati više nego dobre prilike da se istinski emotivno povežu sa nekim i započnu odnos koji obećava duboke emocije ali i trajnost. Strasti sada mogu igrati veliku ulogu kod vas i biti pokretač za emotivne varnice - ali nešto što počinje i deluje kao avantura - vrlo brzo će pokazati da je mnogo više od toga. Što se tiče zauzetih - pred vama je uglavnom stabilan period sa emotivnim partnerom. Koliko god da ste po nekim pitanjima različiti ili mislite drugačije - uspevaćete da pronađete zajednički jezik. Ovo je dobar period za ozvaničenje odnosa ili za neke bitnije korake i promene u vašoj vezi. Zajednički planovi funkcionišu i bilo bi odlično kada biste jedan deo jula iskoristili za odmor i opuštanje.

Posao

Pred vama je jedan dinamičan i aktivan poslovni period. Pokušajte ipak da se tokom jula odmorite makar malo, jer će avgust doneti pojačane obaveze i vaše jako angažovanje. Iako može biti manjih problema u dogovorima i u saradničkim odnosima - ipak ćete uspevati da pronađete zajednički jezik i interese. Sve obaveze rešavajte strpljivo, stavku po stavku i fokusirajte se na prioritete. Što se finansija tiče, ne bih rekla da ćete imati nestabilnu situaciju, prilivi su prikazani kao korektni a troškovi su pod kontrolom.

Zdravlje

Drugi deo meseca može biti energetski nešto zahtevniji po vas, pa bi bilo dobro u tom periodu otići na odmor.

VODOLIJA

Ljubav

Odnos sa partnerom je na ulasku u jul mesec kvalitetan i stabilan - i koliko god da vam to prija, ipak negde osećate potrebu za više aktivnosti, dinamike, dešavanja - povremeno možete imati osećaj da ste se učlovili i da se vrtite u jednom te istom svakodnevnom krugu. Za više dinamike se ne brinite - ona će doći - manjim delom tokom prvog, a dosta većim tokom drugog dela meseca. Partnera i vas očekuje i neko putovanje, ali i više zajedničkih aktivnosti i izlazaka. Doduše, neke od vas očekuje i renoviranje ili tumbanje u domu i nervoza oko članova porodice - ali hteli ste dinamiku - dobili ste je. Slobodne Vodolije - drugi deo jula, a pogotovo period posle 20. donosi vam veliku dinamičnost i društvene aktivnosti koje vam prijaju. Neko će pronaći pravi način da vam priđe i zaintrigira vas.

Posao

Prilično ste zadovoljni dešavanjima u poslovnom sektoru. Obaveze jesu pomalo dosadne i traže dosta vašeg vremena - ali sa druge strane - atmosfera u poslovnom okruženju je korektna i stabilna. Finansije - red novčanih priliva, red troškova - ako ništa drugo, nećete ići u minus. Od polovine meseca očekujte aktivniji i angažovaniji poslovni period - neke saradnje će funkcionisati besprekorno, ali biće i onih drugih u kojima će vladati napetost. Izbegavajte rasprave sa poslovnim partnerima i nadređenima.

Zdravlje

Dosta stabilna zdravstvena situacija tokom celog jula. Možda nešto osetljiviji stomačni deo.

RIBE

Ljubav

Pred slobodnim Ribama je lep period koji možete iskoristiti za putovanja, druženja, više izlazaka i društvenih aktivnosti... a možete ga iskoristiti i za flertovanje, ljubav. Ili napraviti kombinaciju ova dva i uživati do maksimuma. Veći deo meseca je povoljan za emocije, pogotovo do druge dekade jula - priče započete u ovom periodu mogu se pokazati kao važne, ozbiljne i trajne. Prvih desetak dana meseca može kod nekih od vas doneti i dašak prošlosti - bivšu simpatiju ili staru ljubav. Vi sami vidite da li vredi ponovo se truditi. Oni koji su zauzeti - ljubavi ima, strasti ima. Doduše, verovatno će se do ulaska u treću dekadu jula povremeno provlačiti i po koji napeti momenat - najpre zbog toga što ste vi nervozniji nego inače. Zato je preporuka za vas da ovaj period iskoristite da odete negde sa partnerom i opustite se.

Posao

U jednoj reči - gužva. Koliko god da je ovo povoljan poslovni period za vas - on će vam svakako doneti stres i veliku žurbu, jurnjavu i sa vremenom i za zaradama. Posebno dinamičan i napet period je tokom druge dekade meseca - iako vam baš on može doneti znatno povećanje finansija. Sa kolegama i saradnicima uglavnom korektan odnos i komunikacija, osim tokom treće dekade jula - kada bi trebalo da izbegavate rasprave i potrudite se da se više prilagodite jedni drugima.

Zdravlje

Moguće su povrede, a i u saobraćaju je potrebno više opreza. Osetljivost na alergije i na jako sunce.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Ritam mašina

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati