Horoskop

Direktno.rs

29. 06. 2024. 20:01 0

Muškarac rođen u ovom znaku je živa vatra u krevetu

Muškarci rođeni u znaku Ovna često se opisuju kao živa vatra u krevetu. Pod vladavinom Marsa, planete rata i strasti, Ovnovi su poznati po svom neukrotivom duhu, hrabrosti i intenzivnoj energiji.

Njihova potreba za akcijom i osvajanjima ogleda se i u njihovom pristupu ljubavi i seksu.

Ovnovi su prirodni vođe i preuzimaju inicijativu što ih čini izuzetno atraktivnim u spavaćoj sobi. Njihova strastvena priroda znači da su uvek spremni da isprobaju nove stvari i istraže granice užitka. Nikada nisu zadovoljni osrednjim i uvek teže postizanju vrhunca zadovoljstva, kako za sebe, tako i za svog partnera.

Vatreni znak

Ovnovi su vatreni znak, što znači da su puni energije i entuzijazma. Njihova impulsivna priroda vodi ih prema strastvenim i intenzivnim iskustvima. Kada su u pitanju odnosi, Ovnovi se ne boje da preuzmu kontrolu i pokažu svoje želje. Njihova otvorenost i direktnost često rezultuju nezaboravnim trenucima, ispunjenim uzbuđenjem i strašću.

Osim toga, Mars, njihova vladajuća planeta, daje im neverovatnu izdržljivost i snagu. Oni nisu samo strastveni ljubavnici, već i vrlo izdržljivi, što im omogućuje da zadovolje svog partnera na način na koji malo ko može. Njihova želja za dominacijom i osvajanjima odražava se i u njihovoj sposobnosti da vode i preuzmu inicijativu u krevetu, pružajući partneru osećaj sigurnosti i zadovoljstva.

Zaštitnički nastrojeni prema partneru

Muškarci rođeni u znaku Ovna često su vrlo zaštitnički nastrojeni prema svojim partnerkama. Njihova strastvena priroda ne odnosi se samo na fizičku stranu odnosa, već i na emocionalnu. Kada se zaljube, zaljube se duboko i potpuno. Njihova intenzivna osećanja mogu ih učiniti izuzetno pažljivim i posvećenim kao partnerima.

U vezama, Ovnovi vole održavati stvari zanimljivim i uzbudljivim. Nikada im nije dosadno i uvek traže načine kako da unesu uzbuđenje u svoj odnos. Njihova kreativnost i avanturistički duh često rezultuju nepredvidljivim i uzbudljivim zajedničkim iskustvima.

Ovnovi su privučeni samopouzdanim i neovisnim osobama koje znaju šta žele. Cene partnere koji se mogu nositi s njihovom vatrenom prirodom i koji su spremni na izazove. Njihova potreba za uzbuđenjem i adrenalinom znači da su privučeni partnerima koji su spremni da isprobaju nove stvari i istraže nepoznate teritorije.

Takođe, Ovnovi cene iskrenost i direktnost. Ne vole igrice i ceniće partnere koji su otvoreni i transparentni. Njihova sopstvena priroda je takva da su uvek iskreni u vezi svojih osećanja i očekivanja, pa isto očekuju i od svog partnera, prenosi Index.hr.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Ritam mašina

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati