Horoskop

Mediji

19. 06. 2024. 20:03 0

3 znaka imaće najviše sreće do kraja godine! A jedan će uživati u luksuzu

Ova godina donosi pregršt novih prilika za uspeh i postizanje blagostanja. Ipak, kao i inače, nekima će doneti malo više prilika od ostalih, a na njima je samo da pronađu način kako da ih iskoristite.

Ove horoskopske znakove očekuje potpuni preokret u 2024. godini. Saznajte na kojem tačno polju za njih sledi najveći napredak.

Lav

U 2024. godini, Lav će doživeti procvat u ljubavi i karijeri. Njihova harizma i samopouzdanje će biti na vrhuncu, privlačeći pozitivne promene i prilike. Finansijski uspeh takođe će pratiti Lava, omogućavajući im uživanje u luksuzu i svim zadovoljstvima života.

Vaga

Vage će u 2024. godini doživeti harmoniju u svojim odnosima i ličnom životu. Njihova diplomatska priroda pomoći će im da reše sukobe i izgrade snažne veze. U karijeri, Vage će postizati ravnotežu između uspeha i zadovoljstva, što će doprineti njihovom celokupnom blagostanju.

Strelac

Strelac će u 2024. osvojiti srca svojom vedrom prirodom i avanturističkim duhom. Njihova otvorenost za nove ideje i iskustva dovešće do uzbudljivih putovanja i nezaboravnih trenutaka. Sreća će pratiti Strelca i u poslovnim poduhvatima, pružajući im prilike za rast i napredak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati