Horoskop

[ Izvor: Mediji ]

01. 04. 2024. 20:16 0

Retrogradni Merkur: 4 znaka kojima donosi sreću

Drugi po redu retrogradni Merkur u 2024. godini počeo je danas 1. aprila i trajaće sve do 24. što znači da treba da se pripremite za izazove koji će biti neizbežni. Ipak, čini se da će određeni horoskopski znaci biti favoriti sudbine jer će njima retrogradno kretanje Merkura doneti sreću.

Evo o kojim srećnicima je reč:

Bik

Slobodne Bikove očekuju susret ili poznanstvo na potpuno neočekivanom mestu, kao što je muzej, izložba ili poslovni događaj. Datum na koji treba obratiti pažnju je 15. april, biće posebno povoljan za sklapanje novih poznanstava. Zauzeti Bikovi bi trebalo da rade na iznenađenju za svog partnera, to će ojačati vašu vezu i usrećiti vas oboje.

Takođe, maj će biti posebno dobar period za vaše profesionalne uspehe, posebno oko 10. maja, kada su moguće velike zarade. Razmislite o ponudama koje će vam stići između 20. i 25. maja, mogle bi vam višestruko vratiti.

Rak

Rakove će zvezde posebno favorizovati 7. i 19. aprila kada su u pitanju prilike za novu emotivnu vezu. Vrlo brzo, poznanstvo bi moglo da se pretvori u romansu. Zauzeti Rakovi možda rade na planovima za budućnost sa svojim partnerom, a 13. maj je važan datum za njih.

Vaš rad će takođe biti zapažen, a velika je šansa da dobijete ponudu za učešće u unosnom, perspektivnom projektu, posebno u periodu od 5. do 15. maja. Ne propustite priliku da se dokažete. Oko 20. aprila očekujte priliv novca, a ovo je takođe dobar period za neka ulaganja.

Škorpija

Samci Škorpije imaju priliku da upoznaju nekog posebnog na nekom događaju ili u noćnom izlasku, a posebno dobri datumi za ovo su 3. i 18. april. Zauzete Škorpije će uživati u jačanju odnosa i intimnosti sa partnerom, a 14. maj je datum koji će vam doneti veliku sreću na emotivnom planu.

Vaša karijera će cvetati, a predlog ili ponuda koja će vam stići u narednom periodu daće vam dodatna krila. Možete ga očekivati bilo kada, ali 8. maj je najpovoljniji dan. Budite spremni na neočekivane ponude i nemojte se plašiti da preuzmete odgovornost. Pred vama je i finansijski uspeh, posebno između 16. i 22. maja.

Vodolija

Vodolije su mogle da upoznaju zanimljive ljude na putovanju ili na društvenim mrežama, ili uopšte na internetu, posebno 12. aprila i 2. maja. Za one koji su već u vezi, 20. maj će biti važan datum i odličan dan da se posvetite partneru.

Na poslovnom planu, 26. april biće posebno važan dan. Ne plašite se inovacija, prihvatite ih, koristiće vam. Ako se bavite startapima ili novim tehnologijama, očekuje vas mnogo uspeha, posebno u periodu od 17. do 24. maja. Kada je reč o zdravlju važno je da ne ignorišete signale svog tela. Ako se osećate umorno, dozvolite sebi kratak predah i pravi odmor, prenosi story.hr.

Kako na nas utiče retrogradni Merkur?

Ako ste se ikada zapitali zašto se ljudi naizgled izbezume kada Merkur krene retrogradno, to je zato što je Merkur planeta koji utiče na komunikaciju, a generalno se misli da retrogradno kretanje označava negativne prizvuke za astrološki svet.

To može dovesti do svega, od gubitka e-pošte do prekida putovanja, a astrolozi takođe veruju da to može rezultirati promenama u prijateljstvima ili razmiricama, pogrešnom komunikacijom i nesporazumima, moždanom maglom, teskobom i glavoboljama kao i neizvesnosti oko posla i ličnih projekata.

Važno je upamtiti da su potencijalni uticaji retrogradnog Merkura u konačnici teoretski. Dakle, čak i ako vam se čini da stvari možda nisu u uobičajenom ritmu, nemojte zanemariti priznanje da bi to moglo biti zbog toga što ste svesniji potencijalnih promena i zato im više pridajete pažnju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati