Horoskop

Direktno.rs

05. 03. 2024. 20:11 0

Znaci i tajne: Ko ih čuva, ko ne?

Bikovi su sjajni u čuvanju tajni i shvataju ih vrlo ozbiljno. Blizanci imaju najbolju nameru da sačuvaju tajnu, međutim, na kraju je ipak odaju.

Različiti horoskopski znaci različito čuvaju tajne. Dok će neki s vašom tajnom otići u grob, drugima je bolje ništa ne govoriti – osim ako vi zapravo želite da to sazna ceo svet.A tu su onda i oni znakovi koji su u sredini. Za njih čuvanje tajne zavisi od okolnosti. Ako misle da bi odavanje tajne moglo naneti šetu osobi biće diskretni, a ako misle da tajna nije tako velika, podeliće je sa svima s kojima se nađu u kontaktu.

OVAN

Kako Ovan čuva tajnu? Jedina tajna koju će "sačuvati" ovaj znak je ona koju ne zna. Ne rade Ovnovi to iz zlobe, ali jednostavno ne znaju da se suzdrže kad s njima podelite nešto, vašu tajnu posle Ovna saznaće i svi ostali.

Oni uopšteno nemaju previše tajni i smatraju da je najbolje ništa ne kriti.

BIK

Bikovi su sjajni u čuvanju tajni i shvataju ih vrlo ozbiljno. Kada nešto podelite s Bikom on će ćutati i odlučnost da sačuva vašu tajnu neće se smanjiti s vremenom.

BLIZANCI

Blizanci imaju najbolju nameru da sačuvaju tajnu, međutim, na kraju će je ipak odati. Blizanci, naime, vole tokom razgovora da ispričaju sočan trač ili dobru priču pa se mogu zaneti i ispričati vašu tajnu.

Dobra stvar je ta što su iskreni po tom pitanju pa će vas, pre nego im odate tajnu, upozoriti šta bi se moglo dogoditi.

RAK

Rakovi su osetljivi i uvek se trude da budu rame za plakanje, međutim, čuvanje tajni za njih može da bude izazovno kada su jako emocionalni.

Ako dele neka svoja osećanja postoji mogućnost da u zanosu podele i neke vaše tajne. Rakovi su zapravo najsrećniji kada ne moraju da čuvaju tajne.

LAV

Lavovi shvataju važnost čuvanja tajni. Ako pomisle da će doći u napast da podele nečiju tajnu, promeniće temu razgovora i tako osigurati da tajna ostane tajna.

Lavovi su časni i tračarenje smatraju neprihvatljivim.

DEVICA

Device čuvaju tajne, posebno svoje. Međutim, iako će devica da čuva tajnu, takođe će iskoristiti priliku da vidi može li da rešiti problem ili olakša situaciju.

Kad s Devicom podelite tajnu, ta tajna može da postane njen projekat.

VAGA

Najbolji način na koji će Vaga čuvati tajnu je taj da dobije dopuštenje da tu tajnu podeli s još jednom osobom. Ako tajnu smeju da podele s još nekim, Vaga lakše podnosi teret čuvanja tajne. Još jedna opcija je da tajna ima rok trajanja, odnosno da je Vaga može podeliti nakon nekog vremena.

Ako nijedna od ovih opcija nije moguća, nema garancije da Vaga neće podijeliti tajnu.

ŠKORPIJA

Škorpije su majstori čuvanja tajni, posebno vlastitih. Zapravo, Škorpije nikada ne dobiju poriv da podele bilo čiju tajnu. Naravno, Škorpije u nekom trenutku mogu da iskoriste tu tajnu kako bi dobili nešto od vas, ali neće se izbrbljati.

STRELAC

Strelci nisu najbolji čuvari tajni. Nemaju zle namere, ali lako se izbrbljaju. Jednostavno nemaju previše takta, a ni diskrecija im nije jača strana.

Strelci često nisu ni svesni da pričaju nešto što ne bi smeli.

JARAC

Jarčevi su pouzdani i diskretni. Ako Jarcu ispričate neku tajnu, možete biti sigurni da je nikad niko neće saznati. Oni su jako disciplinovani i kada je to potrebno – ćute.

Mudri su i ne žele da se nose s bilo kakvim neprijatnim ispadima do kojih može doći ako otkriju nečiju tajnu.

VODOLIJA

Nisu Vodolije zlonamerne i ne žele da odi okolo i šire tračeve. Oni samo ponekad ne čuju deo kada im neko kaže da je nešto poverljivo i da ne pričaju o tome drugim ljudima.

Tako se u nekom trenutku mogu setiti nečije tajne i ispričati je nekome bez da razmišljaju o posledicama.

RIBE

Ribe su toliko intuitivne da će saznati vašu tajnu pre nego je s njima podelite. Osim toga, one su toliko dobre da ne žele nikoga da povrede otkrivanjem tajne.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati