Horoskop

Direktno.rs

19. 11. 2022. 18:58 0

Tri znaka će se ludo zaljubiti do kraja godine

Ova zima doneće mnogima poslovne probleme i finansijske turbulencije, ali će nekima barem na ljubavnom polju cvetati ruže. Naime, do početka 2023. neke bi trebalo da pogodi Kupidonova strelica, pa će se zaljubiti do ušiju. Iako se možda nisu tome ni nadali, osetiće leptiriće u stomaku, uzlet i ljubavne strasti, a libido bi im mogao biti snažniji nego ikad pre.

Astrolozi otkrivaju da će zvezde u ljubavnom smislu biti posebno naklonjene određenim znakovima.

Škorpija

Strastvene i vatrene Škorpije ove će zime osetiti plamen ljubavi snažnije nego ikad ranije. Iako možda već misle da su iskusili ljubav svog života i prošli sve što se na ljubavnom planu može doživeti, to će se pokazati kao netačno.

Ove zime u život bi mogla da im ušeta osoba koja će ih u trenu osvojiti i izgledom i karakterom, a moglo bi doći i do zabranjenih afera. Ništa Škorpije neće sprečiti da se zaljube ove zime.

Strelac

Inače skloni avanturi, Strelci će ove zime osetiti plamen prave, nežne ljubavi. Iako su inače skloni promiskuitetu i lako prelaze sa cveta na cvet, do Nove godine bi mogli da se zaljube istinski i duboko i neće ih zanimati niko osim te jedne posebne osobe.

Ljubav bi im se mogla dogoditi slučajno i neočekivano, kada će je najmanje očekivati.

Ribe

Ribe su generalno sentimentalne, nežne i romantičarski nastrojene, a ova zima će im biti ispunjena magičnim romantičnim trenucima baš po njihovom ukusu.

Šetnje, romantični izlasci i večere biće deo njihove svakodnevice, a osoba kojoj će pokloniti svoje srce mogla bi lako da postane i njihova dugoročna ljubav s kojom će planirati da provedu život.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati