Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

30. 09. 2022. 06:00 0

Vodolije ćutljive, Ribe da se odmore

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Morate se usmeriti na ono što niste završili tokom nedelje, a to vam teško pada. Mozak vam je na desetoj strani i biće vam potrebna organizovanost da sve privedete kraju. Stoji nezadovoljstvo emotivnim životom.

BIK

Svesni ste da ste postigli zadovoljavajuće rezultate po nekim pitanjima, ali vam se i dalje čini da je “ono pravo”  daleko od vas. Pustite neka sve ide nekim svojim tokom. Dan je u emotivnom smislu odličan I predstoji vam romantičan kontakt sa partnerom.

BLIZANCI

Zaista nema razloga za prolazno neraspoloženje. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste...a one stvari koje su i dalje u zastoju ili nerešene, prolongirajte za narednu nedelju. Čini vam se da je emotivni partner distanciran i dalek.

RAK

Iako ste sigurni da ste odradili sve ono što je bilo u vašoj moći, ipak ste zabrinuti kako će se na dalje odvijati neke bitne poslovne situacije. Plašite se da se nešto ne dogodi u poslednjem trenutku. Previše očekujete od komunikacije sa jednom osobom.

LAV

Vi ste se u poslednjem trenutku setili da neke stvari niste uradili. Ili vam je pak neko skrenuo pažnju na vaš propust. Šta god da je, sledi vam par sati ispunjenih žurbom I nervozom. Očekujete da se partner trudi oko vas, a vi nećete ni prstom da mrdnete.

DEVICA

Kao da se sve urotilo da vas onespokoji, uspori, zablokira. Ne znate gde udarate od posla, a na kraju nekako ispada da morate ispočetka. Ni u emotivnom segmentu ne cvetaju ruže. Nikako da doprete do voljene osobe I napravite pravi dogovor.

VAGA

Vrlo su vam zasmetali postupci nekih osoba iz poslovnog okruženja, ali ste svesni da morate da održite korektne odnose. U sebi ćete se nervirati. Ako ste slobodni, popodne i veče ćete provesti u okviru porodice. Zauzeti - lep dan je pred vama.

ŠKORPIJA

Ispašće da su najteže I najneprijatnije obaveze ostale za sam kraj nedelje. Iako vam nije ni do čega, morate da prionete na posao. Danas možete biti i razočarani ili zbunjeni nekim postupcima od strane osobe koja vam se dopada, čak i prijatelja.

STRELAC

Toliko će vas iscrpeti kontakti sa nekim ljudima da u pojedinim trenucima možete osećati da ste u potpunosti isceđeni. Ne nervirajte se, povucite se i odmorite, biće dana za pobedu. Teško da ćete danas imati želju da bilo gde mrdnete van kuće.

JARAC

Trudićete se da udovoljite zahtevima koji su pred vas postavljeni i da završite sve ono što ste planirali na vreme. Budite sigurni da ovo neće biti ni malo lak zadatak. Dobar dan u emotivnom segmentu, stoji zadovoljstvo.

VODOLIJA

Na poslu ćete biti ćutljivi i zaokupljeni poslovnim pitanjima. Razrađujete poslednje detalje nekog plana ili projekta i u potpunosti ste fokusirani samo na to. Više vam odgovara da sada budete povučeni, slaba komunikacija sa emotivnim partnerom.

RIBE

Koliko god da je prethodnih par dana obilovalo šansama i mogućnostima za dogovore, današnji dan donosi zastoj. Nikako ne uspevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa saradnicima, a I vi lično se osećate rasejano i konfuzno. Potrebno je da se odmorite.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati